>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z Transferuj.pl

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Ale mają bałagan w tym Transferuj.pl, w środe wyslalem przelew do STS przez ten system płatności i do tej pory kasy na STS nie mam, bylem w banku powiedzieli ze przelew na pewno zostal zrealizowany(zwrotu nie bylo), a jak dzwonilem do transferuj to sie upieraja ze przelewu nie otrzymali, jak moze przelew isc dwa dni, ktos mi to wytlumaczy wyslalem im screeeny z danymi przelewu wszystko co trzeba i nawet nie racza odpowiedziec o co chodzi :zoltakartka:

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Ja juz dawno z tej opcji nie korzystam transferuj.pl jest tylko w efortunie wszedzie maja dotpay...Dziwie sie ze wplacales ta metoda to dzwon do nich i postrasz sadem tyle mozesz zrobic!!!

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Do tej pory nie mialem nigdy żadnych problemów z Transferuj.pl, Do każdego &quot;ziemniaka&quot; jak wplacalem to przez transferuj.pl i pierwszy raz mi sie przytrafila taka sytuacja. Ale mam nadzieje ze jakos to naprawia, dzisiaj do nich dzwonilem to powiedzieli za maja jakies problemy miedzy moim bankiem stsem a transferuj,
W końcu przelew doszedł (powód: problemy techniczne banku)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Do tej pory nie mialem nigdy żadnych problemów z Transferuj.pl, Do każdego &quot;ziemniaka&quot; jak wplacalem to przez transferuj.pl i pierwszy raz mi sie przytrafila taka sytuacja. Ale mam nadzieje ze jakos to naprawia, dzisiaj do nich dzwonilem to powiedzieli za maja jakies problemy miedzy moim bankiem stsem a transferuj,
W końcu przelew doszedł (powód: problemy techniczne banku)
Sorry że tak późno odp. ale miałem kiedyś podobną sytuację, z banku wyszło natomiast Transferuj mówiło że niema, walka trwała 3 dni ale w końcu przyznali że to ich błąd, przeprosili i pieniążki wpłynęły.

Do góry Bottom