>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z rozliczeniem zakladu

T 2

teresa1978

Użytkownik
Mam taki problem
obstawilem singla na total w meczu w koszykowce w godzinach porannych , mecz rozgrywany o godz 17, zagralem under 160,5 , inne buki maja totala + - 1 pkt róznicy wiec bledna linia to nie byla,
mecz zakonczyl sie wynikiem wiec zaklad wszedl, kilka chwil pozniej rozliczony zaklad jako wygrany a juz dzi w godz popoludniowcyh zrobiony zwrot
patrzylem na strone oficjalna tj ligi i wynik jest taki sam jak wczoraj , mecz zakonczony , zadnego walkowera ani nic
napisalem do nich maila odpisali mi ze
maja prawo zrobic zwrot zakladu bo wystapil blad przy wystawianiu oferty na to zdarzenie, zapytalem jaki to blad skoro wsyztskie inne strony bukmacherskie linie mialy prawie identyczne
odpisali mi ze napisali mi w poprzednim mailu ze byl blad przy wystawianiu oferty lecz nie odpowiedzili konkretnie jaki tylko ze byl blad i ze zgadzalem sie na regulamin ktory mowi iz bez podania przyczyny moga anulowac zaklad ale ten zaklad zostal anulowany dzien po jego zakonczeniu wiec na dobra sprawe to wszytskie zaklady moga mi tak anulowac
czy mozecie cos poradzic czy jest szansa cos wskurac?

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 1,8K

patced

Użytkownik
Możesz pisać do komisji nadzorującej buka. Jeśli mam być szczery to nic to nie da, ogólnie rzecz biorąc my użytkownicy mamy mało do gadania w przypadku oferty live. Buki zabezpiecza fakt, że na dole mają taki magiczny zapisek, który mówi:
Wyświetlony czas w strefie zakładów live służy jedynie do orientacji w przebiegu gry. Spółka nie ponosi odpowiedzialności za prawidłowość i aktualność podanych informacji takich jak np. rezultat spotkania lub czas gry.
To zapis z bwin i to praktycznie przekreśla nasze szanse, na wskóranie czegokolwiek. Wiem to z własnego doświadczenia i prawie wszystkie buki się tym niestety bronią.

Do góry Bottom