>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z rozliczeniami zakładów

V 19

vicone

Użytkownik
Witam.
Gram na BetClicu już 2 lata, ale po raz drugi (pierwszy wczoraj) mam problem z rozliczeniem poprawnego zakładu. Wczoraj zagrałem na Resovie, rozliczenie trwała aż 3godz. Co wcześniej nie miało miejsca, dziś zagrałem na Hokej, mecz zaczął się o 4 rano, do teraz nie mam rozliczonego zakładu. Nie wiem czym to jest spowodowane. Może ktoś wie czemu tak długo to trwa?Tak jak pisałem wcześniej od razu po wygranym zakładzie kasa była już rozliczona....

Otrzymane punkty reputacji: +3
jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Oskar: eśli nie zostanie to przedstawione inaczej, rezultaty zawierają dogrywkę tylko jeśli wynik jest remisowy po regulaminowym czasie gry. Zakłady nie obejmują dogrywki - wynik meczu (z kursami na remis), połowę/cały. Zakłady na ilość punktów, zostają uznane za nieważne i kurs ustalony jest do 1.00, jeżeli zespoły osiągną wynik remisowy a zakłady na remis nie były oferowane. Zakłady na powyżej/poniżej, zostają uznane za nieważne jeżeli wynik finałowy dokładnie odpowiada liczbie punktów określonej w zakładzie
Jak ten zapis rozumiecie koledzy pomozcie. bo pisze z agentem na czacie i sam nie wie jak licza kuponow. zagjalem go paroma pytaniami a z kuponu wynika ze zaliczyli raz z dogrywka a raz bez i sami nie wiedza. Moze sie przyda wam to co opisuje. koles broni sie regulaminem dosyc skomplikowanym. a takie manewry robi Betclic
a dokladnie chodzi o mecz KAO Dramas - Nea Kifisia i Trikala - Panionios gdzie uznali w pierwszym jako parzyste a w drugim nieparzyste
po dlugiej pokrakanej konwersacji z pseudo pracownikiem przyznali sie ze to ich blad. UZNAWAJA DOGRYWKE. jkak widac zapis jest niezbyt zrozumialy.

zberek1993 19

zberek1993

Użytkownik
11 dni czekam na rozliczenie zakładu!! Pisałem już na czacie po trzech dniach odpowiedz że sprawa została przekazana i odpowiedz będzie za 30 minut. Dzień później napisałem e-maila otrzymałem odpowiedź, że jest usterka techniczna i proszą o cierpliwość!! Ósmego dnia napisałem po raz drugi e-maila. Otrzymałem odpowiedz
Witaj
Dziękuję za e-mail.
Uprzejmie informuję, że Dział Sportowy w wyniku trudności technicznych nie mógł rozliczyć danego zakładu, dlatego zgłoszenie zostało przekazane do Działu Technicznego.
Dołożymy wszelkich starań, aby rozliczyć zakład najszybciej jak to możliwe.
Rozumiem, że jest to utrudnienia, dlatego proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
Nasz Dział Techniczny pracuje nad rozwiązaniem tej usterki.
Przepraszam za utrudnienia.
Trzeci dzień mija a zakład nadal nie rozliczony. Ma ktoś może podobny problem albo miał?? Czy może jestem rekordzistą ?? ????

zberek1993 19

zberek1993

Użytkownik
Z przykrością informuję, iż zmagamy się z problemem technicznym w związku z tym zakładem stąd nie może być on rozliczony. Pragnę również zapewnić, iż pracujemy nad rozwiązaniem problemu i skontaktujemy się z Panem najszybciej jak to bedzie możliwe.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Po trzecim e-mailu ????

Napisałeś do nas: 19/05/2014 o godzinie 09:55:
Witaj Rafale!
Dziękuję za e-mail.
Serdecznie Pana przepraszam za zaistniałą sytuację, Dział Techniczny w dalszym ciągu pracuje nad usunięciem usterki. Zakład zostanie rozliczony jak tylko. dział techniczny upora się z awarią. Proszę się nie martwić, zakład zostanie na pewno rozliczony.
Jeszcze raz serdecznie przepraszam za wszelkie niedogności i proszę uprzejmie o cierpliwość.
Po 4 mailu. 16 dni mija zakład nadal nie rozliczony ????

Do góry Bottom