260 mobilny Użytkownik Marzec 2, 2016 #1 Siema, mam problem z PW. Nie wyswietla mi wyslanych wiadomosci, pokazuje ze mam 0 a wysylam ich troche. Jak to ogarnac?
Siema, mam problem z PW. Nie wyswietla mi wyslanych wiadomosci, pokazuje ze mam 0 a wysylam ich troche. Jak to ogarnac?
1,2K k@mil Użytkownik Marzec 2, 2016 #3 Siema, mam problem z PW. Nie wyswietla mi wyslanych wiadomosci, pokazuje ze mam 0 a wysylam ich troche. Jak to ogarnac? Kliknij aby rozwinąć... Bardzo mi przykro, ale nie odpowiadamy za zawartość skrzynek z prywatnymi wiadomościami.
Siema, mam problem z PW. Nie wyswietla mi wyslanych wiadomosci, pokazuje ze mam 0 a wysylam ich troche. Jak to ogarnac? Kliknij aby rozwinąć... Bardzo mi przykro, ale nie odpowiadamy za zawartość skrzynek z prywatnymi wiadomościami.
260 mobilny Użytkownik Marzec 2, 2016 #4 Musiałeś przez przypadek skasować wiadomości. Kliknij aby rozwinąć... Sprawa ma sie tak ze od razu po wyslaniu wiadomosci wchodze w "wyslane" i nic tam nie ma. Chyba ze mam cos automatycznie ustawione zeby kasowac wyslane pw, musze to sprawdzic.
Musiałeś przez przypadek skasować wiadomości. Kliknij aby rozwinąć... Sprawa ma sie tak ze od razu po wyslaniu wiadomosci wchodze w "wyslane" i nic tam nie ma. Chyba ze mam cos automatycznie ustawione zeby kasowac wyslane pw, musze to sprawdzic.
29K al_capone Gangster Marzec 2, 2016 #5 Gdy wysyłasz wiadomość prywatną to na samym dole masz kilka opcji, m.in: Zapisz kopie wiadomości w skrzynce odbiorczej. Widocznie ją masz odhaczoną.
Gdy wysyłasz wiadomość prywatną to na samym dole masz kilka opcji, m.in: Zapisz kopie wiadomości w skrzynce odbiorczej. Widocznie ją masz odhaczoną.
12,8K ted Forum VIP Marzec 2, 2016 #7 Panel użytkownika, opcje zaawansowane: http://forum.bukmacherskie.com/profile.php?do=editoptions i na dole zaznacz: Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default
Panel użytkownika, opcje zaawansowane: http://forum.bukmacherskie.com/profile.php?do=editoptions i na dole zaznacz: Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default