>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

problem z przelewem

W 0

wojtix

Użytkownik
Witam, po założeniu konta postanowiłem wpłacić na nie kwotę 30zl, wybrałem opcje przelewy24, i chcialem wybrac swoj bank, jednak zamiast zwyklego PKO wzialem przez przypadek iPKO, gdyz bylo w tym miejscu co zwykle PKO przy takich płatnosciach. Otworzylem w nowej karcie strone swojego banku, gdyz ta z iPKO Mi się niezgadzała i zrobiłem przelew na podstawie tytulu przelewu, który miałem na stronie przelewy24, czyli tam gdzie był iPKO. Czy mój przelew trafi na moje konto, gdyz omyłkowo kliknalem iPKO a przelew został wykonany w PKO? Proszę o szybką odpowiedz i pozdrawiam.

W 0

wojtix

Użytkownik
numer konto i tytuł przelewu były identyczne jak na otwartej stronie z przelewy24. Ile to może trwać, gdyz w FAQ BAHa jest napisane, ze pieniadze znajda sie na koncie autoamtycznie?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Teoretycznie, jeśli Ci kasę ściągnęło z konta i przelew już wyszedł (nie jest zablokowany do czasu księgowania jutra) to pieniądze już powinny być.

W 0

wojtix

Użytkownik
07/10/2012
DialCom24 Sp. z o.o.
30,00
PLN
Wysłany
PekaoInternet
Zewn

Przelew poszedł, pieniędzy na koncie nie ma, a na BAHu ciagle 0,00zl, dodatkowo nie wiem czemu nie moge wysłać do nich emaila, wyskakuje Mi jakis błąd.

W 0

wojtix

Użytkownik
wchodziłem na live kilka razy i za każdym razem miałem komunikat &#39;You are not currently in a chat session.&#39;
wszystko juz w porządku, dostalem info od przelwey24.pl, ze poprostu operacja miedzybankowa trwa 1 dzien roboczy, pieniadze juz mam.

Do góry Bottom