>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Problem z Przelewem bankowym

T 40

traumat

Użytkownik
Witam serdecznie, mam problem. Mianowicie założyłem konto na expekcie i już przelałem kwotę depozytu w wysokości 40 zł ale jest problem bo przelałem je przez internet a dokładniej przez IPKO i nie wpisałem swojego ID i nazwy użytkownika. Stąd moje pytanie czy straciłem swoje pieniądze czy dotrą do tego po Imieniu i Nazwisku lub tym podobnym?
Z góry dzieki za odpowiedzi.

T 40

traumat

Użytkownik
W tytule przelewu wpisałem ich Numer Referencyjny Opłaty... i nic więcej bo tak pisało, pewnie coś przegapiłem...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dobrze zrobiłeś. Każdy ma swój indywidualny numer referencyjny.
Przelew dojdzie bez problemu.
Pozdrawiam.

T 40

traumat

Użytkownik
Dziękuje bardzo za odpowiedź,a mam jeszcze jedno pytanie trochę odbiegające. Mniej więcej po jakim czasie pieniążki wpłyną na moje konto na expekcie abym mógł obstawiać? Wpłaciłem dzisiaj rano.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Dziękuje bardzo za odpowiedź,a mam jeszcze jedno pytanie trochę odbiegające. Mniej więcej po jakim czasie pieniążki wpłyną na moje konto na expekcie abym mógł obstawiać? Wpłaciłem dzisiaj rano.
za 2-3 dni powinny być już na koncie.

W 6

willy7

Użytkownik
Ja wpłacałem 3 maja, w święto narodowe... pieniądze zaksięgowali po kilku minutach i mogłem już obstawiać.
Przelew też posłałem przez neta z PEK@O24.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
dobrze zrobiłeś, należy wpisać wyłącznie numer referencyjny bo dawniej wpisywało się nr klienta i dane a teraz już nie.
Jeżeli dużo będziesz grał w Expekt to polecam założyć konto w PEKAO SA wtedy przelewem internetowym jest na następny dzień i oczywiście zero prowizji przy wpłatach wypłatach a jest tak szybko bo Expekt ma konto w PEKAO SA ????

Do góry Bottom