>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z poruszaiem się po B365

J 316

jarekrk

Użytkownik
Kurde całe życie grałem w expekcie, założyłem dziś konto w 365 i nie umiem się poruszać w tym buku.
Chciałem dać hokej lige szwecką normalnie kursy 1x2
i nie umiałem znaleźć
pokazywały mi się albo różne zdarzenia, jak ilość goli, jak handicapy jak wynik do połowy a nie było nigdzie zwykłego 1x2...
Proszę ułatwiajcie mi życie z tym bukiem.. ????
Np. chcę wejść w szwajcarie hokej teraz i dać zwykły zakład to znów wszystko jest tylko nie to

bludek 367

bludek

Użytkownik
W MENU PO LEWEJ: HOKEJ NA LODZIE &gt; Na liście, która otworzy się po środku strony szukasz interesującą Cię ligę (np. &quot;Szwecja - Allsvenskan - Runda 29 Kursy&quot;). Klikasz na &#39;trójkąt&#39; przed nazwą kraju i pojawiają się możliwości wyboru:

Kursy na mecz, tam masz:
*handicap +0,5 lub -0,5
*poniżej / powyżej
*zakład na zwycięstwo (z dogrywką i karnymi)

Zakłady (trzydrogowo), tam masz:
*zakłady 1 X 2

J 316

jarekrk

Użytkownik
wchodzę dokładnie w to co mówisz klikam w zakłady trzydrogowo i mam dostępne:
Handicap
Gra - Razem
Zakład na zwycięstwo
Zakłady - handicap
Dodatkowy handicap
Dodatkowe sumy w meczu
i nie ma nigdzie opcji
1x2

J 316

jarekrk

Użytkownik
:razz:klik ????
bardzo fajnie mi to zobrazowałeś, wielkie dzięki
już widzę jak to ma wyglądać dzięki ????
+0 mnie zmyliło

swoją drogą czemu tak dziwnie to przedstawiają?

bludek 367

bludek

Użytkownik
swoją drogą czemu tak dziwnie to przedstawiają?
Szczerze mówiąc nie wiem, bo jest to dosyć mylące. Mogliby po prostu zlikwidować to +0 i sprawa byłaby jasna. Jednak to nic strasznego, starczy na początku przykładać większą uwagę i zachować zdrowy rozsądek (np. jeśli kurs jest podejrzanie wysoki, a nie jesteś na 100% pewny to najlepiej zapytaj lub poszukaj odpowiedzi przed postawieniem zakładu). Później do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Z czasem obsługa staje się coraz bardziej intuicyjna ;) .

Szkoda jednak, że bukmacherzy nie starają się opisywać zakładów w identyczny sposób. U niektórych handicap +0 oznacza zwrot w wypadku remisu, a tutaj jest inaczej (bo jest możliwość postawienia na remis). U niektórych zakłady ML zawierają dogrywkę i karne, a u innych można obstawiać moneyline 1X2. Robiąc wszystko zbyt szybko, można się pogubić. Jednak to temat na zupełnie inną dyskusję.

Do góry Bottom