>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z poleceniem przyjaciela

M 0

michal28000

Użytkownik
Witam

Od jakiegoś czasu zwracam się z prośbą do expekta o to żeby mi wreszcie dodali bonusa za polecenie przyjaciela ale jak do tej pory bezskutecznie ! ;/
W ostatni dzień lutego wysłałem Expektowi 2 maile z poleceniem dwóch osób. Jednak Expekt poprosił mnie o skan dowodu osobistego jednej z tych osób. Tak też zrobiłem i przesłałem zdjęcia dowodu osobistego kolegi. Po czym pieniądze dotarły do mnie po paru dniach ok nie było sprawy tylko że chciałem jeszcze dostać kase za tą drugą osobę. Więc postanowiłem im wysłać jeszcze raz maila z prośbą o polecenie tej osoby. W odpowiedzi przysłali mi wiadomość z tym że dana osoba nie zarejestrowała się w marcu i nie dokonała obrotu. To im odpisałem że owszem to jest prawda ale zarejestrowała się w lutym i dokonała obrotu na 150 zł a dokładnie ostatniego albo przedostatniego dnia lutego wysłałem im maila z prośbą o polecenie tej osoby. Następnego dnia dostałem systemowego maila od expekta, że ktoś z supportu mi odpisze w ciągu 24 lub 48 godzin. Mówie ok, tak czekałem tydzień i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wkurzyłem się i postanowiłem napisać maila do supportu żeby wyjaśnili całą tą sprawę. I następnego dnia była ta sama sytuacja, ponownie dostałem od nich systemowego maila że ktoś przyśle mi odpowiedź w ciągu 24-48 godzin:kwasny4565: Ale niestety do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi!! Dlatego drodzy użytkownicy doradzcie mi co mógłbym zrobić żeby dostać od nich te pieniądze ?? Z góry dziękuje za odpowiedzi ????

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
za tego kumpla kasy nie dostaniesz juz na bank bo jezeli w lutym załozył konto to w tym lutym musi zrobic ten obrot 150zł i wtedy mozesz go polecic w lutym no moze jeszce na pocztaku marca ale pod koniec miesiaca to juz nie da rady.miałem podobne sytuacje .

Do góry Bottom