>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z PIN

U 0

ukiman

Użytkownik
Witam.
Mam problem z zalogowaniem się na swoje konto. Najpierw wyśietlało komunikat &quot;nieważy PIN&quot; a po kolejnych próbach zablokowało konto (po 3 razie). Wysłałem chyba 10 maili, a w odpowiedzi albo pisali że konto odblokowane albo przesyłali numer gracza i pin.
I znowu nieważny pin? Próbowałem na 3 przeglądarkach, mam włączoną jave i cookies. Co mam zrobić bo mam kase na koncie i nie mogę obstaiać?!
Pozdrawiam.

yakashi 0

yakashi

Użytkownik
Napisz do nich, że pomimo zapewnień o odblokowaniu konta i dobrym pinie nadal nie możesz się zalogować. Na pewno coś na to poradzą.

juvedevil 0

juvedevil

Użytkownik
Musisz wysłać skan dowodu na potwierdzenie twojej tożsamości plus prośba o zmianę PINu.
Sorry ale takich bzdur to dawno nie slyszalem ????. Jaki skan dowodu? zmiana PINU? Nie ma takiego czegos ze nastepuje zmiana pinu po raz kolejny mod wprowadzasz ludzi w blad...

Najlepszym wyjciem jest napisanie do livesupportu. Ja mialem taka sytuacje i sprawa wyjasnila sie w 2 minuty. Pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Kolego, wyluzuj troszkę bo nerwy szkodzą zdrowiu ślicznotko.
Jak Ty sobie wyobrażasz sytuację, że ja podam na livesupport od kogoś nr gracza czy na e-mail i oni od tak podadzą mi PIN? Chyba żartujesz...
Jak jak miałem problemy z PINem (tzn obecnie też mam, ale już tam nie gram i nie będę grał) wysłałem im maila, po czym odpisali mi, że mam wysłać skan dowodu na potwierdzenie, że do mnie należy konto o danym numerze gracza. Otrzymałem odpowiedź takim samym PINem, który był nieważny. Znów pisałem maila, żeby mi zmienili PIN na innym. Otrzymałem PIN, który działa, później zmieniłem na swój w profilu i przez dłuższy czas był spokój. Ostatnio chce się zalogować i... nieważny PIN. Tym razem już nie pisze.

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
Na livesupport podajesz nr gracza czy username oni prosza cie o podanie swoich danych rejstracyjnych i ci wysyłaja na email pass,czy pin,a o dowód jeszcze mnie nigdy nie prosili przy zmianie hasła czy pinu

Do góry Bottom