>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z pewnym zakładem

M 2

michup

Użytkownik
Witam, postawiłem zakład na mecz tenisa z turnieju ITF kobiet. Przy meczu widniała informacja że ten mecz będzie można obstawiać live. Czekałem cały dzień jednak mecz nie pojawił się na rynku zdarzeń na żywo a przed chwilą widzę że zakład jest przegrany ????. Napisałem na ich chacie że zostałem wprowadzony w błąd bo zakład postawiłem z myślą obserwowania przebiegu zdarzenia na żywo i odpowiedniej reakcji, jednak pani przytoczyła mi następujący punkt z regulaminu: 1. bet365 nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody, zobowiązania lub straty, które są uważane lub rzekomo powstały z związku ze stroną internetową lub jej treścią (łącznie z opóźnieniami lub przerwami w działaniu lub transmisji, stratą lub uszkodzeniami danych, brakiem komunikacji lub połączenia, nadużyć w korzystaniu ze strony internetowej lub jej zawartości przez jakąkolwiek osobę, oraz z jakimikolwiek błędami lub brakami w treści).
Kto ma rację w tym sporze?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Regulamin jasno mówi, że oni.
Chociaż jest tu sporo przypadków, gdzie tez regulamin nie był po stronie użytkownika, ale ten mecząc sprawę wychodził na swoje. Na czacie raczej nic nie ugrasz, bij mailami.

M 2

michup

Użytkownik
No tak ale czy brak zdarzenia które oni zadeklarowali że będzie w ofercie live można zakwalifikować do błędu strony? Dla mnie sprawa nie jest w 100% jasna.

Do góry Bottom