>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z Part Poker

Status
Zamknięty.
gorbi99 0

gorbi99

Użytkownik
Witam, kiedyś założyłem konto w Party Poker , ale nic tam nie wpłacałem. Ostatnio dostałem list, w którym było napisane, że dają mi 20$ bonusa na chyba 7 dni. Po tym czasie zleciłem wypłate tego co ugrałem ponad bonus przez przelew bankowy (ten tańszy). Zablokowali mi konto, lecz gdy do nich zadzwoniłem i potwierdziłem dane zostało ono odblokowane. jednak mija już piąty dzień roboczy a kasy jak nie było tak nie ma, a w zakładce &quot;wypłaty&quot; pisze że &quot;ukończono&quot; przelew. Nie wie ktoś czy nie maja jakiegoś polskiego supportu? Może powinienem im wysłać jeszcze skany dowodu?
Prosze o pomoc

mic1984 356

mic1984

Użytkownik
Polski support mają na 100% bo sam do nich pisałem w podobnej sprawie. W moim wypadku wypłata 800$ trwała 8 dni (roboczych oczywiście), a od Party Poker dostałem nawet skan przelewu i przepraszali że tak długo, ale to nie ich wina tylko bankowości. Musisz uzbroić się w cierpliwość a kasa na 100% wpłynie na konto.

robin29 0

robin29

Użytkownik
a pisałeś tu: [email protected] czy tu: [email protected] bo ten drugi adres jest od płatności, ale to jest na 90% angielski support.
Miałem identyczny problem, napisałem do pay-pro i poprosiłem o kontakt telefoniczny po polsku, odpowiedzieli żebym podał w jakich godzinach i kiedy mają zadzwonić. Zadzwoniła miła Pani pogadaliśmy, potwierdziłem dane i wszystko już później grało.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom