>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z otwarciem strony Sportingbet

houston4 1,2K

houston4

Użytkownik
Witam.
Mam prośbę, czy ktoś mógłby sprawdzić czy otwiera mu się normalnie strona Sportingbet? Bo ja po wpisaniu przeglądarki strony pl.sportingbet.com os razu zostaje przekierowany na stronę http://www.miapeusta.com (i tak za każdym razem i to gdy używam Firefox&#39;a czy IE). A co ciekawe jak próbuję otworzyć tą stronę na telefonie korzystając z hot spot&#39;a to mi się normalnie otwiera Sportingbet.
I mam też pytanie do znawców tematu. Czy to wina może być po mojej stronie (np. przeglądarki) czy raczej powinienem mieć pretensję do providera?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Chyba dawno nie robiłeś porządków na komputerze.
Na 100% jakiś robaczek u Ciebie grasuje.
Proponuje przeskanować:
HijackThis &lt;- usunąć ewentualne złe lub zbędne wpisy
CCleaner - przeskanować i przeczyścić rejestr
Możesz użyć:
combofix
Dr.WEB CureIt! przeskanować

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Witam.
Mam prośbę, czy ktoś mógłby sprawdzić czy otwiera mu się normalnie strona Sportingbet? Bo ja po wpisaniu przeglądarki strony pl.sportingbet.com os razu zostaje przekierowany na stronę www.miapeusta.com (i tak za każdym razem i to gdy używam Firefox&#39;a czy IE). A co ciekawe jak próbuję otworzyć tą stronę na telefonie korzystając z hot spot&#39;a to mi się normalnie otwiera Sportingbet.
I mam też pytanie do znawców tematu. Czy to wina może być po mojej stronie (np. przeglądarki) czy raczej powinienem mieć pretensję do providera?
strona otwiera się normalnie ;)
najpierw skasuj całą historię przeglądania w przeglądarkach, wszystkie ustawienia skasuj, musi zadziałać.
p.s. ja wolę wpisywać sportingbet.pl, tak jest szybciej ;p

Do góry Bottom