>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z obrotem bonusu - przegralem 3. zaklad

K 40

kris_pl

Użytkownik
Mam kolejny problem. Tym razem kolejny raz obracalem bonusem. Poprzednie 2 razy sie udalo - przy 3.cim obracaniu wygralem 2 pierwsze zaklady (kursy 1.65 i 1.50) a ostatni zaklad przegralem, byl grany tez po kursie 2.50. Gralem cala kwota, nie chcialo mi sie bawic i liczyc.

Myslalem, ze przepadlo i juz sie nie da nic z tym zrobic. Jednak dalej widnieje jako nieobrocony. Czy moge w jakis sposob zyskac pieniadze z tego bonu jeszcze? Jesli tak to ile musialbym wplacic na konto, zeby ten bon byl obrocony i zebys mial jakis zysk?

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Już nic na tym nie zarobisz jeśli przegrałeś wszystkie środki. Jeśli teraz wpłacisz to możesz sobie jedynie zablokować środki. Mimo, że przegrałeś mogą dalej wymagać obrotu zrealizowanego bonu środkami, które wpłacisz. W każdym razie napewno nie zdobędziesz już żadnych dodatkowych pieniędzy.

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Najlepiej zapytaj się na livechacie, bo nie jestem pewien jak potraktują nową wpłatę. Wydaje mi się, że miałem kiedyś podobną sytuację z bonusem od depozytu, który przegrałem i ponownej wpłaty nie musiałem już obracać, ale z bonem może być inaczej.

B 0

bukelita

Użytkownik
Błąd z nie obróconym bonusem to chyba norma w bet-at-home. Ostatnio otrzymałem bon na urodziny, który w całości przegrałem - 0 zł na koncie + informacja o nie obróconych bonach. Po wysłaniu e-maila od razu poprawili ????

Do góry Bottom