>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z numerem z zastrzeżonym numerem telefonu...

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Dzwoni do mnie ktoś z zastrzeżonego numeru, i chciałbym sie dowiedzieć kto to... :?
Wie ktoś może jak moge się dowiedzieć co to jest za numer? Jak go rozkodować? :?

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Dzwoni do mnie ktoś z zastrzeżonego numeru, i chciałbym sie dowiedzieć kto to... :?
Wie ktoś może jak moge się dowiedzieć co to jest za numer? Jak go rozkodować? :?
Po prostu odbierz, a jak ktos sobie z ciebie jaja robi, to go zlap na poczte i tak z pare razy to sie mu odwidzi :]

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
jak masz znajomych u operatów, to jest to mozliwe, w innym wypadku nie ma szans
to prawda ???? mialem kiedys znajomego w idei jeszcze, ktos pikal z zastrzezonego to juz wiadomo kto :p

co do tematu: ale ten ktos tylko pika? czy ci grozi jakos tez, albo cos?

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Zlap go kilkanascie razy na poczte glosowa to sie mu odwidzi, zrob przekierowanie w tel gdy on dzwoni na poczte glosowa :mrgreen:

Jak sie juz dowiesz kto to, mozesz zrobic przekierowanie na jego domowy, kiedys mi kolezanka puszczala sygnaly to dalem przekierowanie na jej domowy, i co dzownila do mnie odzywal sie jej domowy :]

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
jesli nie mozesz zlapac to poloz telefon blisko np. glosniczkow komputerowych ???? powinienes miec zestaw wczesnego ostrzegania... znaczy sie... zlapania ;)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Jak masz komórę to są nikłe szanse. Jak masz telefon stacjonarny to jest gites. Na allegroi widziałem zestaw rozkodowywujący zastrzeżone numery-kosztuje 200zł ale tylko do stacjonanych. Swoją drogą ja lubię czasem kogoś po wqrw**ać zastrzegając sobie na chwlikę numer-ale czynię to rzadko :mrgreen:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ale Wy macie problemy

Jeżeli Wam ktoś dzwoni na komórkę. Idziecie do punktu obsługi klientów swojej sieci. I najlepiej tam mieć znajomego, wtedy wszystko bez problemów załatwisz. Jeżeli nie masz. To mówisz babce, jaki masz problem i że prosisz o ujawnienie danych osobowych tej osoby. Babka daje albo nie daje Ci danych, bo nie musi. Ale jak ładnie poprosisz i masz gadane to dostaniesz. Możesz postraszyć policją. Jeżeli masz dane idziesz się policzyć z tą osobą prywatnie, albo wędrujesz na posterunek policji i zakładasz sprawę.
Jeżeli chodzi o telefon stacjonarny. Idziesz do TPsa, prosisz o wykaz połączeń na telefon i możesz również poprosić o dane osobowe tego jednego numeru telefon. Mogą wam nie dać. Ale sam nr tel. stacjonarnego to już sukces. Wtedy Ty do niego dzwonisz ze zastrzeżonego i trochę możesz postraszyć. Tutaj macie pole do popisu. Możecie użyć samych słów niecenzuralnych podczas tej rozmowy to macie pewne jak w banku, że Was zostawią w spokoju

Pozdrawiam

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Jeżeli chodzi o telefon stacjonarny. Idziesz do TPsa, prosisz o wykaz połączeń na telefon i możesz również poprosić o dane osobowe tego jednego numeru telefon. Mogą wam nie dać. Ale sam nr tel. stacjonarnego to już sukces. Wtedy Ty do niego dzwonisz ze zastrzeżonego i trochę możesz postraszyć. Tutaj macie pole do popisu. Możecie użyć samych słów niecenzuralnych podczas tej rozmowy to macie pewne jak w banku, że Was zostawią w spokoju

tpsa taki wykz numerów które do ciebie dzwoniły może tylko wykazac jezeli prokuratura tego zarzada:/

Do góry Bottom