>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

problem z nawigacja.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Witam!

Wplacilem sobie do betfairu 20 euro, ot, chcialem pograc, jednak nie moge sie w ogole polapac o co tutaj chodzi, kursy sam moge sobie zmieniac itp jakby mogl mi ktos wytlumaczyc jak tutaj sie obstawia bylbym naprawde wdzieczny.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Bo betfair to nie jest zwykły bukmacher tylko giełda zakładów. Możesz korzystać z gotowych kursów (niebieskie tło tzw. back) i wtedy grasz jak u zwykłego buka, albo proponować swoje kursy według uznania i czekać, aż ktoś kupi Twój zakład. Jeśli chcesz normalnie grać to pogrubiony kurs na niebieskim tle tylko powinien Cie interesować. Jeśli chcesz tradować to zajrzyj do działu sports trading.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
pogrubiony po stronie back to jest najwyższy obecnie korzystny. Jadąc z kursem na back w górę musisz czekać, aż ktoś ten kurs od Ciebie kupi (pojawia się po stronie lay). Niższy kurs na back chyba nikomu się nie opłaca także korzystaj z tych, które Ci wskazałem i wszystko będzie ok.
W dziale o którym już wspominałem możesz poczytać co nieco + http://pl.learning.betfair.com/ tutaj masz filmiki szkoleniowe i inne ciekawe informacje dla początkującego w betfair.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom