Ostatnio mam problem z nagrywarka, gdy chce nagrac cos na plytke (np uzywajac nero) to wyskakuje mi blad 'failed'
ostatnio uzylem imgburn i wyskakuje mi taki blad
ktos sie moze zna na tym i mi potrafi pomoc?
Pierwsze co to spróbuj wejść o menadżera urządzeń ... Rozwiń drzewko napędy albo jak to tam jest nie pamiętam I daj odinstaluj na Twój napęd ... Ten który nie działa oczywiście ???? Zrestartuj kompa i zdaj raport ... Jak nie będzie działać to pokombinujemy jeszcze
Nie grzebales nic przy kablach??
Odlacz inne napedy i zostaw tylko nagrywarke
ew sprobuj na innym kablu.
W komunikacie ktory wkleiles pisze ze jest problem z komunikacja wiec moze jakies urzadzienie sie gryza
Nie przy kablach nie ma szans ... Inaczej nawet by nie odczytywał ... Szukałeś może czegoś takiego jak Force ASPI ? Albo instalowałeś może to ? Jeśli nie to warto spróbować ... http://www.cdrinfo.pl/software/stronaid.php?id=1191040335
jeszcze w nero jak dawalem utworz 'data DVD' to niemialem opcji by wybrac z jaka predkoscia nagrac plytke. No nic dzisiaj zawolam znajmoego ktory sie zna na tym i sie okaze co to jest.
jeszcze w nero jak dawalem utworz 'data DVD' to niemialem opcji by wybrac z jaka predkoscia nagrac plytke. No nic dzisiaj zawolam znajmoego ktory sie zna na tym i sie okaze co to jest.
Skoro nie miałeś opcji z jaką prędkością nagrać to mogło by oznaczać, że w ogóle nie widzi "czystej" płytki w napędzie ... Wgraj albo te Aspi albo też nowy firmware do nagrywarki ... To powinno pomóc jeśli nie to serwis :]
a ja mam też problem z nagrywarką mam nagrywarke cd/dvd i jest tak że tylko na najmniejszej prędkości nagra gdy dam więcej dochodzi to 4% i wyskakuje błąd nie da sie nagrać na dużej prędkości tylko na najmniejsze co to może być ?
a ja mam też problem z nagrywarką mam nagrywarke cd/dvd i jest tak że tylko na najmniejszej prędkości nagra gdy dam więcej dochodzi to 4% i wyskakuje błąd nie da sie nagrać na dużej prędkości tylko na najmniejsze co to może być ?