>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z nagrywarka

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ostatnio mam problem z nagrywarka, gdy chce nagrac cos na plytke (np uzywajac nero) to wyskakuje mi blad &#39;failed&#39;
ostatnio uzylem imgburn i wyskakuje mi taki blad
ktos sie moze zna na tym i mi potrafi pomoc?

feever 5

feever

Użytkownik
Jaka wersje masz nero? Bo ja kiedys mialem podobny przypadek i pomoglo zainstalowanie nowszej wersji nero :spokodfhgfh:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
7, nowszego nie zdobede bo trzeba zabulic $$
ale to nie chodzi o program.. bo potem probowalem np w/w imgburn

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Pierwsze co to spróbuj wejść o menadżera urządzeń ... Rozwiń drzewko napędy albo jak to tam jest nie pamiętam ;) I daj odinstaluj na Twój napęd ... Ten który nie działa oczywiście ???? Zrestartuj kompa i zdaj raport ... Jak nie będzie działać to pokombinujemy jeszcze ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
juz to robilem ????
kasowalem i wgrywalem nero od poczatku
wyjebalem te wszystkie deamon toolsy itp
i dalej nic

cala 37

cala

Użytkownik
Nie grzebales nic przy kablach??
Odlacz inne napedy i zostaw tylko nagrywarke
ew sprobuj na innym kablu.
W komunikacie ktory wkleiles pisze ze jest problem z komunikacja wiec moze jakies urzadzienie sie gryza

ted 12,8K

ted

Forum VIP
plytki CD/DVD normalnie mi czyta.
przy kablach nic nie robilem, ale jutro sprawdze w srodku czy cos samo sie nie odlaczylo :]

ted 12,8K

ted

Forum VIP
jeszcze w nero jak dawalem utworz &#39;data DVD&#39; to niemialem opcji by wybrac z jaka predkoscia nagrac plytke. No nic dzisiaj zawolam znajmoego ktory sie zna na tym i sie okaze co to jest.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
jeszcze w nero jak dawalem utworz &#39;data DVD&#39; to niemialem opcji by wybrac z jaka predkoscia nagrac plytke. No nic dzisiaj zawolam znajmoego ktory sie zna na tym i sie okaze co to jest.
Skoro nie miałeś opcji z jaką prędkością nagrać to mogło by oznaczać, że w ogóle nie widzi &quot;czystej&quot; płytki w napędzie ... Wgraj albo te Aspi albo też nowy firmware do nagrywarki ... To powinno pomóc jeśli nie to serwis :]

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
a ja mam też problem z nagrywarką mam nagrywarke cd/dvd i jest tak że tylko na najmniejszej prędkości nagra gdy dam więcej dochodzi to 4% i wyskakuje błąd nie da sie nagrać na dużej prędkości tylko na najmniejsze co to może być ?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
a ja mam też problem z nagrywarką mam nagrywarke cd/dvd i jest tak że tylko na najmniejszej prędkości nagra gdy dam więcej dochodzi to 4% i wyskakuje błąd nie da sie nagrać na dużej prędkości tylko na najmniejsze co to może być ?
jakas płyta ? byc moze HAWK lub FROG ? ????

Do góry Bottom