>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

PRoblem z MP4

kubusiek90 0

kubusiek90

Użytkownik
Moim problem jest to że nie przeskakują mi już same piosenki kiedyś jak się jedna kończyła to się druga odpalała a teraz się nie przewijają ciągle to samo musze ręcznie przewijać
Jak to naprawić

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
pewnie ustawiles powtarzanie tej samej piosenki jesli masz menu w jez. polskim nie powinno byc problemu ustaw na &quot;normalne&quot; odtwarzanie

mnich 0

mnich

Użytkownik
a ja mam problem z tym odtwarzaczem mp4 http://allegro.pl/item334577760_mp4_2_gb_samsung_fm_menu_pl_1_8_okazja.html
Problem tkwi w tym ze utwor zmienia sie co 10 sekund.. co 10 sek leci nastepny kawalek... pytanie do tych co maja podobny lub taki sam odtwarzacz jak zzrobic zeby piosenki zmienialy sie gdy sie skonczy.. prosze o sensowne odpowiedzi (a nie poszukaj w opcjach) bo szukalem bardzo dokladnie.... Z gory dzieki ????
mój kumpel ma takiego jak chcesz to zapytam sie co i jak jutro w szkole:-D

darkmessiash 0

darkmessiash

Użytkownik
a ja mam problem z tym odtwarzaczem mp4 http://allegro.pl/item334577760_mp4_2_gb_samsung_fm_menu_pl_1_8_okazja.html
Problem tkwi w tym ze utwor zmienia sie co 10 sekund.. co 10 sek leci nastepny kawalek... pytanie do tych co maja podobny lub taki sam odtwarzacz jak zzrobic zeby piosenki zmienialy sie gdy sie skonczy.. prosze o sensowne odpowiedzi (a nie poszukaj w opcjach) bo szukalem bardzo dokladnie.... Z gory dzieki ????
ja mam cos takiego w sfojej furze przy radiu bodajże to nazywa sie intro jak se to włacze to kazdy utworek leci mi przez 10sek a potem leci nastepny przez 10 sek i jak usłysze jakis odjazdowy co mi sie podoba to wtedy wciskam jeszcze raz ten guzik i wszystko leci normalnie do końca:jezora::jezora::jezora:

Do góry Bottom