>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Problem z mb

O 0

ogor1991

Użytkownik
Musze wypłacić szybko pieniądze z moneybookers konto mam na siostre ale nie mam konta bankowego. Możecie mi wyjaśnić na czym polega wypłata czekiem i na karte kredytowa visa. Czy przejdzie wypłata na karte kolegi. Jezeli przyszedl by mi do domu taki czek to moja siostra musiala by osobiscie odebrac hais w banku czy jak bo nie wiem. Prosze o szybka odpowiedz

B 0

browar112

Użytkownik
Musze wypłacić szybko pieniądze z moneybookers konto mam na siostre ale nie mam konta bankowego. Możecie mi wyjaśnić na czym polega wypłata czekiem i na karte kredytowa visa. Czy przejdzie wypłata na karte kolegi. Jezeli przyszedl by mi do domu taki czek to moja siostra musiala by osobiscie odebrac hais w banku czy jak bo nie wiem. Prosze o szybka odpowiedz
Co do czeku to nie wiem.Ale na karte visa wyplata nie przejdzie,Bo karta bedzie na inna osobe niz konto na mb.gdyby twoja siostra miala karte visa wyplata by poszla bez problemow.A tak to tylko ci pozostaje czekiem wyplacic.ale podobno na czek sie czeka ok 3-4 tygodni

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Hmm kiedys czekalem na czek i bylo to dobry 1 miesiac, i potem jeszcze bylo troche trudnosci z wyplata + prowizja bankowa/.

Do góry Bottom