>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z MB

ciufass 0

ciufass

Użytkownik
Witam. Parę dni temu wypłacałem po raz pierwszy kasę z MB, zrobiłem też weryfikację ( wypłaciłem stawkę minimum ) , pieniądze doszły, ale z pieniędzmi miał dojść ( na moje konto w mbanku ) kod weryfikacyjny, lecz takiego kodu nie widzę , przez to nie mogę dokonywać dalszych wypłat, co mam zrobić? muszę szybko wypłacić kasę a tu problemy, pomocy.

ciufass 0

ciufass

Użytkownik
Ale przy tej pierwszej wypłacie zaznaczyłem opcje ( 1 z 3 ) :
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych) Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.
Czyli też dojdzie pocztą?

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Ale przy tej pierwszej wypłacie zaznaczyłem opcje ( 1 z 3 ) :
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych) Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.
Czyli też dojdzie pocztą?
Nie dojdzie Ci pocztą, czytaj uważnie &#39;&#39;W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.&#39;&#39;

J 0

jabolek

Użytkownik
Nie dojdzie Ci pocztą, czytaj uważnie &#39;&#39;W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.&#39;&#39;
Kur**, wy czytajcie uważnie, chyba napisał, że kod nie doszedł?
Ja mam to samo...

Do góry Bottom