>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z MB przez głupotę

M 2

michol-barca

Użytkownik
witam,wpłaciłem na konto mb troche kaski w celu pogrania na zagranicznych bukach w innej walucie,w tym celu zamknałem stare konto w pln i załozyłem nowe konto na mb ,wszyskie dane starego i nowego konta sie zgadzają opócz emaila ,teraz kiedy chciałem wpłacic kase na buka widze ze kasa nie dochodzi ,co mam zrobić ? dodam ze list werifikacyjny niby wysłali ale skoro wpłaciłem kase z konta internetowego gdzie dane sie zgadzają powinni mi zwerifikować ,mam nadzieje ze tak sie stanie wpłaciłem dość spora gotówke jak na moją kieszeń;/

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
Nie wiem skąd ten pomysł żeby zamykać konto w PLN żeby grać w innej walucie. Gdybyś normalnie wpłacił np 100€ to pobrało by równowartość w złotówkach.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
https://www.moneybookers.com/vip/pl/wsparcie/
Jak mogę otworzyć konto Skrill w innej walucie?
Korzyści związane z kontami wielowalutowymi dostępne są jedynie dla Skrill VIP-ów o statusie Silver, Gold lub Diamond. Jeżeli chcesz otworzyć kolejne konto Skrill (Moneybookers), tyle że w innej walucie, postępuj według poniższych wskazówek:
Wejdź na: http://www.skrill.com.
Używając nowego adresu e-mailowego, otwórz nowe konto, klikając na „Rejestracja”.
Wypełnij formularz rejestracyjny, pamiętając o wyborze innej waluty dla swojego kolejnego konta.
Wysyłając wiadomość e-mail na adres: [email protected] , podaj adresy e-mailowe starego oraz nowego konta. Dzięki temu będziemy mogli objąć Twoje konta tymi samymi przywilejami. Będziesz mógł np. używać tych samych kart kredytowych i danych bankowych na potrzeby wszystkich swoich kont.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
bo taka forma wplaty Ciebie nie zweryfikuje
do weryfikacji potrzebna jest wplata normalnym przelewem z banku (oczywiscie z twojego konta) , minimalna wplata , jesli zrobisz ja jutro to we wtorek bylbys zweryfikowany

Do góry Bottom