>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

problem z mb,jak odzyskac zabrane pieniadze.

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
A więc tak wpłaciłem sobie pewna sume na mb na poczcie.A oni pobrali z tej kwoty 10 euro,na opłaty administracyjne poniewaz zasiliłem konto zabronionym sposobem wpłaty,jest jakas mozliwosc odzyskania tych pieniedzy???W liscie napisali tez&quot; Otrzymali Panstwo wyrazne ostrzezenie, ze zostana Panstwo obciazeni wszelkimi kosztami bankowymi i administracyjnymi, jesli podejma Panstwo probe zlozenia depozytu gotowkowego na koncie Moneybookers&quot; tylko ja nigdy takiego ostrzezenia nie dostałem!

bludek 367

bludek

Użytkownik
Ta informacja jest na ich stronie i wątpię, żebyś odzyskał pieniądze:

Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty gotówkowej, jeśli udaja się Państwo osobiście do banku i dokonują wpłaty gotówkowej na nasze konto bankowe.

Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty z konta osoby trzeciej, jeśli inna osoba przelewa pieniądze ze swojego konta bankowego na nasze konte bankowe, przy czym Pan/Pani prosi ta osobę o wpisanie w celu tranzakcji Pana/i ID klienta.

Będą Państwo zmuszeni do pokrycia wszystkich kosztów administracyjnych i opłat za przelewy zwrotne tych tranzakcji. Proszę pamiętać, że ze względu na prawo przeciwko praniu brudnych pieniędzy, nie możemy robić wyjątków od tych zasad.

WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO.
Zapewne to ostrzeżenie jest również w regulaminie, który przeczytałeś i zaakceptowałeś w czasie zakładania konta.

edit:

8.8. Zabrania się dokonywania wpłat w wykorzystaniem instrumentu płatniczego, którego nie są Państwo właścicielem. Jakiekolwiek naruszenie tego wymagania traktowane będzie bardzo poważnie, a jakakolwiek próba użycia instrumentu płatniczego, którego nie są Państwo właścicielem traktowane będzie jako oszustwo. Bez uszczerbku dla prawa do roszczenia odszkodowania w przyszłości, jeżeli konieczny jest zwrot płatności dokonanej z instrumentu płatniczego, którego właścicielem jest inna osoba niż Państwo, mamy prawo do naliczenia opłaty administracyjnej w wysokości 10 EUR.
@down: Nie jestem autorem faq moneybookers, więc ten link w tym miejscu niewiele da. Skopiowałem &#39;żywcem&#39; i nie mam zamiaru poprawiać ich błędów ;)

lampardmarko 0

lampardmarko

Użytkownik
też mi zabrali i dostałem maila , trochę dziwne bo kilka tygodni temu wpłacałem kasę tym samym sposobem i nic nie potrącili a na stronie MB w zakładce wpłać jest dostępna metoda wpłaty przez przelew itp.

bludek 367

bludek

Użytkownik
na stronie MB w zakładce wpłać jest dostępna metoda wpłaty przez przelew itp.
Jeśli wybierzesz &#39;Przekaz bankowy&#39; masz wszystko napisane:
Proszę przelać wybraną kwotę z własnego konta bankowego
!!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!!
Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności
Masz tam też link do FAQ:
Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty gotówkowej, jeśli udaja się Państwo osobiście do banku i dokonują wpłaty gotówkowej na nasze konto bankowe.
WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO.
Takie mają zasady i nic na to nie poradzimy.

M 10

meec

Użytkownik
Czyli nie mogę sobie iść do banku wpłacić do MB tylko dopiero ze swojego konta ;&gt; ?
W ogóle istnieje możliwość w świetle prawa wpłacić sumę prosto z baku na MB jeśli tak to jak to zrobić ? ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeśli pójdziesz z gotówką w ręku, wypełnisz druk i w okienku wpłacisz sumę jaką chcesz przelać (plus oczywiście opłatę) to złamiesz regulamin MB. Łamiąc regulamin narazisz się na to, że MB potrąci od tej wpłaty 10€ i nadal nie będziesz mógł skorzystać ze swoich pieniędzy (bo albo zostaną one na koncie i sam będziesz musiał je wypłacić, albo od razu wyślą pieniądze do banku z którego przyszły i tam będziesz musiał fatygować się po swoje pieniądze). Oczywiście zawsze jest możliwość, że im to umknie i nie będzie żadnych problemów, ale ryzyko jest.

MB działa wg brytyjskiego prawa i to prawdopodobnie brytyjskie przepisy wymagają na nich takie postępowanie.

Jeśli chcesz wpłacić pieniądze do MB to musisz mieć SWOJE konto w banku lub SWOJĄ kartę kredytową (większość kart wydawana jest do konta bankowego, więc koło się domyka). Jeśli masz konto bankowe z dostępem do internetu to sprawa jest banalna. Ogranicza się do kilkunastu kliknięć i wpłaty przy pomocy Przelewów24, a pieniądze po kilkunastu minutach będą na MB. Jeśli masz konto bez dostępu przez internet musisz spisać sobie dane do przelewu:
Własciciel konta: Moneybookers Ltd
Bank: Bank Pekao SA
Miasto: Warszawa
Numer konta: 06124059181111000049121005
Kod banku: 12405918
SWIFT: PKOPPLPWXXX
Waluta konta: PLN
Adnotacja: TU TWÓJ ID KLIENTA MB
Udać się do swojego banku i poprosić o dokonanie takiego przelewu z Twojego konta bankowego. Pieniądze będą na MB po kilku dniach.

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 10

meec

Użytkownik
Mam jeszcze pytanie czy Expekt akceptuję Paysafecard ? ;) Jeśli tak to czy są minimalne wpłaty i jak wyglądają wypłaty ? )

bludek 367

bludek

Użytkownik
Nawet nie musisz się logować, żeby na dole ich strony znaleźć paysafecard.

Minimalna kwota wpłaty wynosi 20.00 PLN
Maksymalna kwota wpłaty to 20000.00 PLN
Prowizja od wpłaty wynosi 0%

Co do wypłat to nie pamiętam jak jest w expekcie. Nie wiem czy przed wypłatą nie będzie potrzebny chociaż jeden depozyt z konta bankowego...

Ale zaraz się dowiem ????

Damian: Jeśli wpłacę przy pomocy paysafecard

Damian: to jak będę mógł dokonać wypłaty?

Damian: Czy potrzebne są depozyty z MB lub konta bankowego

Damian: żeby później wypłacić, którąś z tych metod?

Damian: Czy mogę wpłacić paysafecard

Damian: wygrać miliony ????

Damian: i wypłacić bez komplikacji dowolną metodą ????

Gosia: w przypadku wplaty poprzez paysafecard wyplata jest mozliwa tylko na konto bankowe

Gosia: i nie musi Pan dokonywac wczesniej depozytow ta metoda

Gosia: zatem moze Pan spokojnie wygrywac te miliony, zycze powodzenia ????

Damian: dziękuję pięknie

Damian: miłego dnia ????
Minimalna wypłata na konto bankowe to 40 zł / 10€ / równowartość w innej walucie.

M 10

meec

Użytkownik
Wspaniale ;) Czyli moge wpłacić przez Paysafecard i wypłacić już minimalnie 40 zł a nie 400 jak w Bet365 :/ ;))) i to mi się podoba... ;p

Do góry Bottom