A 0 arczimodo Użytkownik Luty 26, 2008 #1 Witam, mam problem. Czemu kiedy wchodze na BAH, chce wejsc na livesupport, to otwiera mi sie białe okienko, w którym nic sie nie dzieje... ?
Witam, mam problem. Czemu kiedy wchodze na BAH, chce wejsc na livesupport, to otwiera mi sie białe okienko, w którym nic sie nie dzieje... ?
0 yamass Użytkownik Luty 26, 2008 #2 Może masz jakiś problem z przeglądarką albo jakiś firewall czy cuś. Ja klikając w Livesupport widzę okienko z czatem, i mi pomagają ;]
Może masz jakiś problem z przeglądarką albo jakiś firewall czy cuś. Ja klikając w Livesupport widzę okienko z czatem, i mi pomagają ;]
84 michau Forum VIP Luty 26, 2008 #3 Ja używam Opery i też tak mam, że livesupporty w ogóle mi nie działają. Przełączam się na IE i już jest wszystko ok.
Ja używam Opery i też tak mam, że livesupporty w ogóle mi nie działają. Przełączam się na IE i już jest wszystko ok.
A 0 arczimodo Użytkownik Luty 27, 2008 #4 Reinstalowalem javy i te inne, i nic nie dalo. Probowalem przez Opere,FireFoxa i IE - nigdzie nie działa ????
Reinstalowalem javy i te inne, i nic nie dalo. Probowalem przez Opere,FireFoxa i IE - nigdzie nie działa ????