>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z kontem

D 0

dzieciol100

Użytkownik
Chodzi o to ze mam konto na skrillu,ale jeszcze nie weryfikowalem go(list przyszedl mi do domu) ale problem jest tego typu, ze chce zalozyc nowe bo e-mail ktory jest na koncie zablokowali mi i chce zmienic maila lub zalozyc nowe konto i je zweryfikowac. I tu moje pytanie , czy moge zlozyc nowe konto na te same dane i je zweryfikowac ,nie bedzie zadnych problemow ?

M 18

marian123415

Użytkownik
Nie mozesz. Przynajmniej wg. przepisów. Ja kiedyś miałem podobna sytuacje i w pewnym momencie zakładania nowego konta wyskoczyła właśnie informacja ze w myśl przepisów nie mozna miec 2 kont.
Napisz do nich i powiedz o swoim problemie.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
To ja się podepnę pod problem z kontem.Mianowicie chcę wpłacić kasę do b365(do innych buków też sprawdzałem),mam na koncie kwotę którą chcę wpłacić i kiedyś jak otwierało mi się okno, zawsze było na górze &quot;zapłać z bieżącego salda&quot;,a teraz mam od góry listę banków.Na dole mam Depozyt pieniędzy najpierw przez naszą witrynę. (bieżące saldo konta: PLN (tu kwota powyżej wielkości depozytu,który chcę złożyć)),a jak kliknę to przekierowuję mnie do listy banków:-| Miał ktoś podobny problem?
E:Widzę,że jest wesoło.Dostałem kasę od buka,saldo się zgadza,a nie ma tej kwoty w dostępnym saldzie...znowu skrill jedzie na jednym informatyku,który za dużo gra w gry...

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
To ja się podepnę pod problem z kontem.Mianowicie chcę wpłacić kasę do b365(do innych buków też sprawdzałem),mam na koncie kwotę którą chcę wpłacić i kiedyś jak otwierało mi się okno, zawsze było na górze &quot;zapłać z bieżącego salda&quot;,a teraz mam od góry listę banków.Na dole mam Depozyt pieniędzy najpierw przez naszą witrynę. (bieżące saldo konta: PLN (tu kwota powyżej wielkości depozytu,który chcę złożyć)),a jak kliknę to przekierowuję mnie do listy banków:-| Miał ktoś podobny problem?
]
Jeżeli nie masz u góry &quot;zapłać z bieżącego salda&quot; to znaczy że kwota na twoim koncie moneybookers jest mniejsza niż ta którą chcesz wpłacić.

mark 2,3K

mark

Forum VIP

E:Widzę,że jest wesoło.Dostałem kasę od buka,saldo się zgadza,a nie ma tej kwoty w dostępnym saldzie...znowu skrill jedzie na jednym informatyku,który za dużo gra w gry...
Witam serdecznie,

Uprzejmie informuję Państwa, że z powod problemu technicznego niektóre transakcje za pomocą Moneybookers MasterCard zosrąły powdójnoie rozliczone. Ten błąd zostanie jak najszybciej skorygowany, a środki zwrócone na konto Skrill Państwa. Bardzo przepraszamy za niewygodę!
W razie następnych pytań, uprzejmie proszę o kontakt.

VIP Business Development Manager
Skrill (Moneybookers) VIP Team

:;/::;/::;/:

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
I dadzą taką lakoniczną regułkę i mogą sobie obracać naszymi pieniędzmi.Całkiem sprytne z ich strony.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
I dadzą taką lakoniczną regułkę i mogą sobie obracać naszymi pieniędzmi.Całkiem sprytne z ich strony.
Albo my ich ;) Czasami działa to w odwrotną stronę tzn wypłacisz pieniądze a one są dalej na twoim koncie. Ale nie bój sie nic nie zginie zwrócą Ci wszystko, tak samo jak ty bys musiał im to zwrócic.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Już o 14 dostałem maila,że wszystko naprawili i rzeczywiście wszystko wróciło do normy.Ale trzeba przyznać,że za często zdarzają im się takie awarie czy chociażby problemy z wypłatą z bankomatu/płaceniem kartą.Jakoś przez kilka lat w mbanku nie miałem ani jednego takiego problemu,więc jak widać można.

Do góry Bottom