>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Problem z kontem

B 0

bajcepz

Użytkownik
Witam,
Chciałbym się do Was zwrócić z prośba o pomoc bo za bardzo nie wiem co mam uczynić. Kiedyś jak byłem niepełnoletni założyłem sobie konto na bet-at-home.com, grałem i wypłacałem środki do 100zł. Teraz kiedy ukończyłem już 18 lat chciałbym pograć wyższymi sumami w kasynie, jednak sądzę że jeśli bym coś ugrał miałbym problem z wypłatą bo podałem nieprawdziwą datę urodzin. Imię, nazwisko, zamieszkanie się zgadza, więc założenie kolejnego konta na te same dane spowodowałoby chyba bana... Co mogę zrobić w takiej sytuacji?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
nie kombinuj, bo aż przykro.
masz jakieś 1% szans na to, że pisząc do supportu bet-at-home i wyjaśniając sprawę, zamkną Ci to konto i pozwolą otworzyć nowe zgodnie z regulaminem (+18).
niemniej nie warto. rozejrzyj się za innymi firmami, a jest ich od groma.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
hmm, zobacz np: Betclic, Expekt, Betsson

wejdź i pooglądaj na spokojnie. Zbytnio trudniejszych stron nie mają, a i same kursy wyglądają dużo lepiej. Poza tym niezłe bonusy na start. Poradzisz sobie bez problemu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
rpg 1K

rpg

Użytkownik
nie kombinuj, bo aż przykro.

masz jakieś 1% szans na to, że pisząc do supportu bet-at-home i wyjaśniając sprawę, zamkną Ci to konto i pozwolą otworzyć nowe zgodnie z regulaminem (+18).

niemniej nie warto. rozejrzyj się za innymi firmami, a jest ich od groma.
Jak dla mnie to ma duże szanse. A jak się nie uda to przynajmniej będzie wiedział na czym stoi i nie straci pieniędzy gdyby go kiedyś podkusiło tam wpłacić a oni zrobiliby weryfikację i zamrozili środki.

A inna sprawą jest to, że bah jest jednym ze słabszych buków jeśli chodzi o marżę.

B 0

bajcepz

Użytkownik
Napisałem prośbę o usunięcie konta. Nie mniej jednak na razie powstrzymam się z zakładaniem kolejnego konta. Otworzę sobie na jakimś innym buk&#39;u i tam rozpocznę grę ????

Do góry Bottom