>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problem z kompem

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Mianowicie mam pare problemow ktore troche mnie wkurzaja wiec postanowilem poprosic was o pomoc :jezora:
pierwszy problem to Windows Media Player. Mialem oczywiscie ten program od poczatku bo jest on chyba podstawowym programem w XP i wszystko bylo dobrze dopoki nie zaczela mi wyskakiwac informacja o aktualizacji, poczatkowo zamykalem to ale poetm zaczelo mnie to wkurzac wiec postanowilem pobrac nowsza wersje zeby miec swiety spokoj. Wszysko sie fajnie sciagnelo i wogole tylko ze jak zaczelem instalowac to wyskoczylo mi ze nie da rady zainstalowac bo to jest kopia programu czy cos takiego i ze mam nie orginalnego Windowsa. Oczywiscie to prawda ze nie mam orygnalu ale koles ktory mi sprzedawal kompa i instalowal system na poczatku to jakos musial to zrobic ze dzialalo, wiec jezeli ktos wie co mozna zrobic to plzz pomozcie.

kolejne pytanie: czy znacie jakis program ktory ma podobne dzialanie do Internet download manager Jest to program przez ktorego szybciej sie sciaga, dotychczas korzystalem wlasnie z IDMa ale on byl tylko przez 30dni darmowy i teraz juz mi nie dziala ????

i jeszcze jedno pytanie w sprawie excela, bo wczesniej z niego nie korzystalem i nie znam sie na nim zabardzo. Czy jest taka mozliwosc zeby wpisac cos a on pouklada to alfabetycznie, np mam takie cos:

Kuba 15 lat
Bartek 19 lat
Marcin 13 lat
Józek 21 lat
Hubert 30 lat

i teraz zeby mi to poukladalo po kolei alfabetycznie czyli najpierw Bartek, potem Hubert, jozek itd. Jak to zrobic??

Prosze o pomoc, pozdro ;)

michau 84

michau

Forum VIP
kolejne pytanie: czy znacie jakis program ktory ma podobne dzialanie do Internet download manager Jest to program przez ktorego szybciej sie sciaga, dotychczas korzystalem wlasnie z IDMa ale on byl tylko przez 30dni darmowy i teraz juz mi nie dziala
Ja uzywam BearShare(duzo zrodel, tez szybko sciaga i chyba najwazniejsze-jeszcze nie zalapalem wirusa choc duzo sciagam) a jezeli sciagam jakies programy to zazwyczaj z jakichs stron typu download.com etc. A o tym programie co wspomniales to jeszcze nie slyszalem.

A co do tego WMPlayera to tez mialem tak samo ale nigdy mi nic takiego nie wyskakiwalo ze mam nieoryginalnego Win, tylko wszystko bylo ok. Moze zrob tak: sciagnij z neta instalke jakas starsza(mniej wiecej dwie, trzy aktualizacje starsze) i jak bedziesz instalowac to odlacz internet. Bo z tego co ja pamietam to nie mialem internetu jeszcze jak to robilem, wiec moze to pomoc. Jak nie bedziesz mogl znalezc tej starszej wersji to napisz PW i Ci znajde na moim zlomie i wysle ;-) A jak to nie pomoze to poszukaj w pomocy jak wylaczyc automatyczne aktualizacje, badz zainstaluj sobie taki program Autoruns, w ktorym ustawiasz programy ktore startuja z systemem(przez ten program ustawilem sobie blokade wlaczenia aktualizacji do innych programow i mialem spokoj ;-) ) Wiecej pomyslow brak ;-) Mam nadzieje ze chociaz troche pomoglem :spokodfhgfh:

P.S.Co do tego Exela i ustawiania alfabetycznie/w kolejnosci to tak jak Wiślak napisal ;-)

komarr 4

komarr

Forum VIP
Co do Windowskiego Playera, to on przy wgrywaniu nieorginalnego windowsa poprostu sobie jest i nie wiem jak go mozna pominac czy cos ale jakimkolwiek bledem jest upgraedowanie programow windowsowskich, czy tez samo instalowanie auto-uplouderow windowsa bo wtedy bediemy widziec np przy starcie kompa pasek a na nim &#39;masz pirackiego windowsa&#39; bla bla. Taka przestroga rowneiz dla innych.

Do odtwarzania polecam Sub-edit player.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Do odtwarzania polecam Sub-edit player.
fajnie ale do tego programu raczej nie wladuje 26h muzyki do biblioteki i zeby wszystko bylo ladnie poukladane, i raczej nie obejrze przez niego telewizji internetowej np z sopcasta ;//

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ja mam jakiegoś K-lite Codec i wszystko śmiga, nie potrzeba robić akutalizacji WMplayer.
CO do pobierania, to jest mnóstwo programów, zależy o co Ci konkretnie chodzi, czy ściąganie jakiegoś pliku z wirtryny to wtedy np Leech get, albo download accelerator ????
A jak ściągasz mp3 i takie inne tam czyli piratka na całego to jest mnóstwo programów

Bearshare
Ares
Torent
i masę innych

Zajrzyj na stronkę http://www.instalki.pl i wyszukaj dział wymiana plików P2P albo ściąganie plików P2P i masz ????

Apropos Szymon podeślij mi linką z tą stronką co robiła takie fajne animowane napisy (to co wcześniej miałeś w podpisie ????

Pozdro

Do góry Bottom