>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z klawiaturą

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mam problem. Nie działają mi niektóre litery na klawiaturze, konkretnie &quot;z,x,c,v,n&quot;.
Ustawiony mam ten cały &quot;Język polski programisty&quot;, więc nie w tym rzecz.
Usterka zaszła samoczynnie, nie zmieniałem nic w żadnych opcjach.

W czym problem? Gdzie to zmienić? Proszę o pomoc.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
pewnie wylales cos na nia.
jedyna opcja to kupienie nowej
ps. jak nie wylales to sprobuj podwazyc te guziki i wyczyscic pod nimi te gumki itp

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nic nie wylałem ???? Noo, właściwie nie ja, bo mowa o klawiaturze koleżanki, trochę uprościłem na początku ????
A klawiatura zwykła. I najlepsze, że kiedyś taka sytuacja już była. Koleżanka mówi, że &quot;po tygodniu jakoś samo przeszło&quot; :p
P.S. Restart nie pomaga xD

yarson 0

yarson

Użytkownik
ja też mam mały problem z klawiaturą, mianowicie nie mogę napisac literli &quot;ci&quot;. jakieś propozycje?

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
ja też mam mały problem z klawiaturą, mianowicie nie mogę napisac literli &quot;ci&quot;. jakieś propozycje?
Najprawdopodobniej jakiś program aktualnie uruchomiony używa skrótu Alt + c i automatycznie rezerwuje go dla swoich potrzeb ???? Pomoże dopiero zmiana opcji skrótów klawiszowych tego programu

yarson 0

yarson

Użytkownik
Właśnie ten program używał tego skrótu, początkowo po kliknięciu alt+c wyskakiwało mi jakieś tam okienko czy coś. ale problem polega na tym że zmieniłem ten skrót a &quot;ci&#39; nadal nie mogę wpisać...

sawas 27

sawas

Użytkownik
Spróbuj pozmieniać języki :p
A pomaga moze taki trick. ctrl+shift?
ctrl+shift Chyba że to nie to ^^
To nie to. Ten sposób działa, kiedy pozamieniane są literki &quot;z&quot; i &quot;y&quot;, a u mnie nie działa cały dolny rząd, od &quot;z&quot; do &quot;.&quot;, oprócz &quot;b&quot; i &quot;n&quot;..
Ten problem z &quot;ć&quot; jest szeroko opisywany w necie, wpisz w googlach i na pewno znajdziesz rozwiązanie, bo wczoraj szukałem trochę o moim problemie i co chwila widziałem ten &quot;problem z ć&quot; ????
Ktoś ma jakieś pomysły, by te moje literki znów działały?

Do góry Bottom