>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z grą na żywo

A 0

alienlol

Użytkownik
Witam.Mam taki problem że gdy wchodzę na bet365 i chce postawić na zakład live to nie wyświetlają mi się żadne opcje gry.Mam najnowszego adoble flasha ,usunąłem również ciasteczka oraz próbowałem na 4 różnych przeglądarkach i nadal to samo.Pisałem do nich na czacie ale tam siedzą osoby które mi nie pomogą.Wie ktoś może w czym tkwi problem?

L 27

ljuboja

Użytkownik
Mam to samo od miesiąca nawet nie mogę wejsc w jakie kol wiek zakąłdy gdy wchodzę na bet365.com ładuje i zatrzymuje się szary ekran i tak cały czas. Nie raz zeskoczy ale rzadko.

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
ja miałem kiedyś podobna sytuacjie i okazało sie ze miałem date zła na komputerze ustawiona chyba o 2 lata wstecz.

cala 37

cala

Użytkownik
u mnie tez byl taki problem ,rozwiazaniem byla ich australijska strona ktora chodzi bez problemow http://www.allsport365.com
Stronka podania u nich na czacie ,sprawdzona bo gralem dosc dlugi okres wiec bez obawy ze to jakis scam

A 0

alienlol

Użytkownik
U mnie powód był banalny ale człowiekowi to nawet do głowy nie przyjdzie.Grę na żywo uniemożliwiał mi program Ad Muncher do blokowania reklam ;)

Do góry Bottom