3 kris11 Użytkownik Październik 18, 2011 #1 Czy wam też pokazuje godz 19 45 jako rozpoczęcie meczu? Przecież dzisiejsze mecze w LM rozpoczęły się o 20 45 ...
Czy wam też pokazuje godz 19 45 jako rozpoczęcie meczu? Przecież dzisiejsze mecze w LM rozpoczęły się o 20 45 ...
3 kris11 Użytkownik Październik 19, 2011 #3 Niestety nie jest to jednorazowy problem większość jak nie wszystkie mecze są godz poźniej niż podaje to Expekt. Możliwe że jest to problem ze strefą czasową. Natomiast wydaje mi się, że przy rejestracji nie było możliwości wyboru.
Niestety nie jest to jednorazowy problem większość jak nie wszystkie mecze są godz poźniej niż podaje to Expekt. Możliwe że jest to problem ze strefą czasową. Natomiast wydaje mi się, że przy rejestracji nie było możliwości wyboru.
1,1K pete1989 Użytkownik Październik 19, 2011 #4 Czy to naprawdę jest temat warty zakładania nowego wątku?WSZYSTKIE mecze masz podane wg strefy czasowej o godzinę wcześniej niż nasza i tyle.
Czy to naprawdę jest temat warty zakładania nowego wątku?WSZYSTKIE mecze masz podane wg strefy czasowej o godzinę wcześniej niż nasza i tyle.
3 kris11 Użytkownik Październik 19, 2011 #5 według mnie warty bo wprowadza w błąd użytkownika da się jakoś ta strefe czasową zmienić?
367 bludek Użytkownik Październik 19, 2011 #6 według mnie warty bo wprowadza w błąd użytkownika da się jakoś ta strefe czasową zmienić? Kliknij aby rozwinąć... moje konto i ustawienia osobiste
według mnie warty bo wprowadza w błąd użytkownika da się jakoś ta strefe czasową zmienić? Kliknij aby rozwinąć... moje konto i ustawienia osobiste