>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z GG

peja 1

peja

Użytkownik
No więc mam taki problem, po zrobieniu formata instaluje sobie gg... wszystko idzie ok, ale gdy chce zaimportować listę to ta klepsydra się kręci kręci i kręci i nic... takich problemów nie miałem jeszcze, a nie mam zamiaru brać nowego numeru bo się do obecnego przyzwyczaiłem... no i nie chcę stracić około 100 osób z listy :p Mieliście takie problemy... co robić ? A może server padł im :p ? czekam na pomoc jakomkolwiek ????

pzdr ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Na przyszłość weź sobie dodatek GGkiller i wypiernicz w piz... te głupie durnowate reklamy, to o to się gg tak tnie ????

Najbardziej stabilnym komunikatorem jest AQQ dodatkowo jako jedyny komunikator ma wtyczki do oglądania TV i mojej (hahahaha ) TV TRVAM.
Numer gg zachowujesz (do tego masz numer AQQ, ISQ, Tlena chyba też ) zachowujesz te numery (stary numer gg i inne numery) i jest gites :spokodfhgfh:

W 2

wislak

Forum VIP
a ja mam inny problem: jak ktos do mnie pisze a mam niedost. i potem to odbieram to godzina u mnie sie wyswietla o 2h rozna niz bylo pisane cos... jak to zmienic?

M 0

maslana

Użytkownik
Panowie ja mam natomiast inny problem ... Sorry że pisze w tym temacie ale nowego nie chciałem zakłac. Otóż musiałem założyc nowe konto (maślana) bo na starym jak się logowałem (nikifor) większoc forum była niedostępna, znaczy jak klikałem w dany dział to nie widziałem wogóle tematów.

Jeśli może mi ktoś pomóc bedę wdzięczny ;) bo jestem przyzwyczajony do tamtego konta i chciałbym na nie wrócic ;)

pozdrawiam,
nikifor

M 0

maslana

Użytkownik
Marcin w tym rzecz właśnie że nic takiego nie robiłem ... nawet wstecz patrząc też sobie nie przypominam. Masz może jakiś pomysł co mógłbym zrobic :?:

Z góry dzięki ;)

pozdrawiam,
nikifor

W 2

wislak

Forum VIP
ponawiam poprzednie pytanie i jeszcze jedno:
czy istnieje wtyczka do GG zeby moj status pokazywało (opis głownie) tylko osobom z listy bez wybranych...

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
w gg jest taka opcja ... &quot;pokazuj status tylko znajomym&quot; i jak zaznaczysz ta opcje to opis twoj beda widziec tylko osoby ktorych masz na liscie ;]

W 2

wislak

Forum VIP
Noooo ehh
przeciez wiem! to to ja wiem, ale chodzi mi o jakąs wtyczke zebym zrobil sobie na liscie 2 grupy: rodzina, znajomi i zrobil &quot;pokazuj status tylko grupom: i wybrał jakim...

Do góry Bottom