>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Problem z głosnikami

nowak 0

nowak

Użytkownik
Otóz mam głosniki Genius SW-HF 5.1 5005 HOME THEATER i problem w tym ze nie grają :jezora: Znaczy grały ale odpiołem je bo musiałem kompa przeniesc i jak podpiołem to juz nie działały. Gra tylko subwofer i nic pozatym.

Co moze byc przyczyną ??

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Skoro mówisz, że dobrze podpięte to może sterowniki patrzyłeś czy dobrze są zainstalowane albo w opcjach Windowsa albo w opcjach sterowników do karty dźwiękowej zobacz na ile masz głośników włączone ;)

fokus 0

fokus

Użytkownik
może masz kartę dźwiękową za słabą do nich, ja mam głośniki 5:1 i jak podłączyłem je do zintegrowanej karty to chodziło chyba 3, dokupiłem karte i po problemie, ale nie wiem jak u ciebie, podaje tylko przykład :p

nowak 0

nowak

Użytkownik
Ustawiłem wszystko tak jak trzeba (przynajmniej tak mi sie wydaje) i nadal nic ;/

Moze jeszcze jakies propozycje ?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
jesli mowisz ze wczesniej graly wszytskie a teraz nie to moze odinstaluj sterowniki i zainstaluj jeszcze raz i sprawdź jeszcze raz kable czy sa dobrze podpiete do PC i subwoofer&#39;a a moze da rade pozyczyc od kogos karte muzyczna na probe ?

Do góry Bottom