>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z expekt

kosmall 20

kosmall

Użytkownik
Witam, wpłacilem 10.000 zl na expekt i chcialem dzis zawrzec kupon za calosc stawki, jednak gdy wybralem interesujacy mnie zaklad i stawiam 10.000zl to widnieje taki napis:

&quot;Kupon stworzony Śr 18/03/09

kurs: 1.20
stawka : 625.00 (9375.00 PLN
możliwa wygrana: 750.00 PLN

Suma w nawiasie ukazuje czesc stawki pobrana w celu uzyskania akceptacji. Informacja o zaakceptowaniu/odrzuceniu stawki bedzie podana w jak najszybszym czasie. Stawki ktore nie sa jeszcze zaakceptowane przez Expekt.com zanim nastapi rozpoczecie pierwszego zdarzenia beda zwrocone i nie beda czescia zakladu
.&quot;

Czy ktos orientuje sie o co chodzi ?? prosze o szczegolowa odpowiedz osob wtajemniczonych. pozdro

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Proste, zaakceptowali ci na razie tylko 625 zł, pozostała suma czeka na ich akceptację. Prawdopodobnie jest limit na to spotkanie, bądź ty już miałeś u nich konto i trochę wygrałeś i nałożyli na ciebie limity. Jeżeli jesteś u nich pierwszy raz to raczej limity na spotkanie. Musisz czekac, na akceptację pozostałej częsci stawki

kosmall 20

kosmall

Użytkownik
Nie, konto posiadam juz dosc dawno i to nie jest moj pierwszy depozyt. Wczesniej gralem stawkami ok 1000-2000 i nie spotkałem sie z tym problemem. Dzis gdzie chcce postawic nawet 700 zl to juz musze poczekac na akceptacje, czyli 625 zl to ta bariera. A czy moge potem anulowac zaklad jesli nie zaakceptuja mi calej stawki ??? bo interesuje mnie jedynie zagranie za cale 10.000 zl

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Nie wiem czy już zagrałeś czy nie, ale jeżeli zagrasz, to za tą stawkę którą ci zaakceptowali. Czyli jeżeli do rozpoczęcia meczu, nie zaakceptują ci pozostałej części stawki oddadzą to czego nie zaakceptowali. Zawsze istnieje możliwośc że zaakceptują całą stawkę.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie, konto posiadam juz dosc dawno i to nie jest moj pierwszy depozyt. Wczesniej gralem stawkami ok 1000-2000 i nie spotkałem sie z tym problemem. Dzis gdzie chcce postawic nawet 700 zl to juz musze poczekac na akceptacje, czyli 625 zl to ta bariera. A czy moge potem anulowac zaklad jesli nie zaakceptuja mi calej stawki ??? bo interesuje mnie jedynie zagranie za cale 10.000 zl