>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z drukarka

michau 84

michau

Forum VIP
Napisze tutaj , moze mi ktos w koncu pomoze zanim wyrzuci ten temat ;p
Przechodze do rzeczy. Otoz mam dokladniej nie drukarke a urzadzenie wielofunjkcyjne Canon PIXMA MP150. Problem tkwi w podajniku. Jak zaczyna sie drukowanie to wciaga papier(probuje wciagac) i jak jest rolka z jednej strony(bo w mojej drukarce jest tylko z jednej) to ta czesc papieru sie wciaga az do tego momentu az sie nie zablokuje z drugiej strony. Drukarka &#39;drukuje&#39; a papier jest zaklinowany wciagniety do drukarki na jakies kilkanascie cm. Raz juz probowalem ja naprawic, rozkrecilem, nic nie zrobilem, po czym skrecilem i dzialala :| ale po jakims czasie problem wrocil wiec moja radosc nie byla dluga. Jak ktos wie jak moge to naprawic czy cokolwiek zrobic zeby dzialalo to prosze o pomoc. Drukarke mam od kilku miesiecy(moze5-6). Do serwisu sie nie wybieram wiec za takie rady dziekuje(no chyba ze w ostatecznosci ???? )
z gory dzieki za opowiedz

milenium 15

milenium

Użytkownik
Sprawdź dokładnie czy kawałek czegoś (papieru) nie został w środku w rolce która przewija papier. Mógł on tam zostać po pierwszym zacięciu się papieru. Ja w pracy miałem parę podobnych sytuacji i zawsze była wina tego kawałka papieru.

Do góry Bottom