Witam.Otóż mój problem z betssonem wygląda następującą: założyłem konto na moje dane ale zamiast swojego rocznika czyli 97 podałem 95.Wyplacalem z tego konta już kilkakrotnie pieniądze ale teraz gdy zostało mi na nim 200zl poproszoną mnie o weryfikację konta i tu zaczyna się mój problem.Nie mogę wysłać im dowodu z moim rocznikiem ponieważ zablokują konto.Mam kolegę który przerobil mi skan dowodu ,że zamiast rocznika 97 wszędzie jest 95 i wygląda to wiarygodnie,czy powinienem im to wysłać i czy nawet jeśli się zorientują to nie poniose za to konsekwencji prawnych? Co zrobilibyscie na moim miejscu?
Sprawa jest banalnie prosta. Wysyłasz dowód i piszesz że podczas rejestracji się pomyliłeś, poprawią datę i odblokują konto. To że się zorientują to napewno ale dużo było takich sytuacji w 90% przypadków odblokowali konto i poprawili datę urodzenia, jeżeli grałeś jeszcze jako nie pełnoletni to ewentualnie mogą zamknąć konto za to że złamałeś regulamin ale zazwyczaj tego nie robią.
Jeżeli chodzi o przerabianie dokumentów to jest to nielegalne ale to chyba oczywista rzecz i każdy to wie ????
Po co tak kombinujesz ? Dla 200zł chcesz ryzykować ? Pomyśl trochę... Sam się wkopiesz, zobacz swój dowód, kilka innych numerów jest powiązanych z datą urodzenia więc nie wystarczy zmienić samej daty.