Witam wszystkich. Mam trochę zagmatwaną sytuację. Miałem kilka lat temu konto 1 na Skrill do którego zapomniałem hasła, założyłem konto 2 dodałem na nie moje konto bankowe, wpłaciłem z niego na bet365 pieniądze. W międzyczasie chciałem odzyskać dostęp do konta 1 więc wysłałem skan dowodu i dostęp odzyskałem ale usunięto mi konto 2. Nie mogłem wypłacić pieniędzy w takim wypadku z bet365 ale opisałem im sytuację oni "podmienili" i kazali zlecić wypłatę na konto 1. Niestety mija 6 dzień i pieniądze nie dochodzą.
Jest także problem w tym, że na konto 1 nie mogę dodać konta bankowego (dodanego w zablokowanym koncie 2) ponieważ wyskakuje informacja ze "To konto jest już używane".
Moje pytania: Czy pieniądze mogą nie dochodzić dlatego że nie mam na Skrillu dodanego konta bankowego? W jaki sposób mogę dodać konto bankowe dodane w koncie które zostało zablokowane? Pisałem już w tej sprawie do moneybookers ale od tygodnia zero odpowiedzi.
Jest także problem w tym, że na konto 1 nie mogę dodać konta bankowego (dodanego w zablokowanym koncie 2) ponieważ wyskakuje informacja ze "To konto jest już używane".
Moje pytania: Czy pieniądze mogą nie dochodzić dlatego że nie mam na Skrillu dodanego konta bankowego? W jaki sposób mogę dodać konto bankowe dodane w koncie które zostało zablokowane? Pisałem już w tej sprawie do moneybookers ale od tygodnia zero odpowiedzi.