>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z Bwin

G 0

gringol

Użytkownik
wczoraj wpłaciłem tam 40 zł wyciagnełem wieczorem koło 800zł i tak sie zdarzyło ze zapomniałem osobistego hasła poniewaz aby trzeba wypłacic trzeba je podac.. wiec pisze do nich..no oni odpisali ze musze wysłac skan dowodu..wysłałem skan i na poczte przyszło mi ze skan został zatwierdzony.. wiec pisze do nich zeprosze o pytanie Osobiste a oni do mnie ze Twoje dane roznia sie od danych w dowodzie osobistym.. pisałem im potem kilka razy ze wszystko sie zgadza oni mi dzis nagle pisza

Uprzejmie informujemy, że zauważyliśmy, iż wbrew naszym Ogólnym warunkom handlowym - mówiącym o tym, iż każdy gracz może zarejestrować się w bwin tylko raz otworzył Pan więcej niż jedno konto bwin.
Oto odpowiedni punkt regulaminu:
Zarejestrowanym graczom zabrania się dokonywania ponownej rejestracji podając inne nazwisko lub inny adres e-mail. W przypadku działania niezgodnego z powyższym postanowieniem spółka ma prawo do unieważnienia wniesionych zakładów oraz do anulowania zaksięgowanej darmowej stawki na koncie. W przypadku darmowych bonusów lub darmowych kodów na potrzeby zakładów każdy gracz może zrealizować na jedną akcję promocyjną tylko jeden darmowy bonus lub jeden darmowy kod.
Więcej informacji na ten temat znajduje się na naszej stronie internetowej pod linkiem:

wiec ja im pisze ze mam jedno... oni moo odpisauja
Jak już Pan został poinformowany Pana sprawa została przesłana do Odpowiedniego Działu. Do czasu otrzymania odpowiedź żadne informacje dotyczące konta bwin nie będą Panu udzielane.

nie polecam ⛔⛔
Tylko wpłac...a widzisz co sie dzieje????

I 1

icytower77

Użytkownik
Jesteś pewiem ze nie miales tam konta na 100% ?
Nie pisz do polskiego supportu bo to sie zazwyczaj źle konczy...
Pisz do anglojezycznego tylko z kulturą !!

kondor 28

kondor

Użytkownik
Support w bwin to sa jaja, to sie nie zmieni, to jest farsa zgadzam sie, ale mnie na kase nigdy nie oszukali, ja i wujas mamy te same nazwiska, a kiedy ja gralem na jego koncie i wyslalem skany to kasa na drugi dzien na koncie bankowym. Takze support to kpina, ale do buka zastrzezen nie mam.

L 0

lentoo

Użytkownik
A czy to osobiste hasło to jest to samo haslo które trzeba wpisac przy logowaniu czy jakies inne? bo nie przypominam sobie żebym podawał im jakies inne.. Prosze o odp.

kondor 28

kondor

Użytkownik
nie hasło osobiste to odpowiedz na pytanie Pomocnicze które wybierasz przy rejestracji np . Miasto Urodzenie? i Ty wpisujesz swoja odpowiedz.

L 0

lentoo

Użytkownik
No to zonk bo nie pamietam co tam wpisalem ;///.. znowu wysylac im zeskanowany dowód;/ pier... zmieniam buka ????

kondor 28

kondor

Użytkownik
W kilku bukach wymagaja tego przy wyplacie, w bwinie przypomnieli mi owe haslo po 2h, w betclicku po 1h, 2x po wyslaniu skanow.

Do góry Bottom