>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z Bwin - błąd w odczycie meczu

A 37

andr_w

Użytkownik
Witam,
Dzisiaj z niecierpliwością wyczekiwałem na dość ważny dla mnie mecz tj. Bradford City - Milton Keynes Dons ponieważ był to ostatni mecz który musiał wejść aby wygrać kupon.

Co chwile popatrywałem na stronę http://www.livescore.pl aby zobaczyć jaki jest wynik. No stało się Milton Keynes Dons wygrało... i już się cieszę że zarobiłęm pieniążki a tu moim oczom nie wierze. Bwin pokazuje mi że Bradford wygrało... :eek:

Co mam zrobić w takiej w sytuacji? Błędnym odczycie meczu...
Nie sądziłem że na Bwin mogą być takie błędy.

help me!! sprawa jest ważna ze względu że to moje ostatnie pieniądze:p

Poniżej podaje screeny:
1. Kupon z Bwin

2. Wynik z livescore.pl

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Spokojnie bez paniki. Jak sami Ci nie poprawią w ciągu kilku godzin to pisz do supportu i na pewno poprawią. Faktycznie Milton wygrało.

zenekbazuka 0

zenekbazuka

Użytkownik
napisz najłagodniej jak sie da ze popelnili blad. Powinni Ci poprawic i dostaniesz swoja kase, bwin znany jest z blokowania kont bez powodu wiec nie radze pisac zadnych ostrych maili

A 37

andr_w

Użytkownik
ok, poczekam do jutra bo być może komuś jeszcze źle zaznaczyli ... i to zmienią, a jeżeli nie to jutro napisze do nich... aczkolwiek jak kiedyś do nich pisałem to nie raczyli nawet odpisać:&lt;

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Piszesz do polskiego supportu po polsku. Powinni to poprawić sami tak jak pisałem. Ale jeśli nie poprawią to pisz do nich. Moim zdaniem jeśli nie robiłeś żadnych &quot;przekrętów&quot; to Ci nie powinni zablokować konta. Ja sam miałem kilka przypadków zmiany wyników. Kiedyś mi zmienili zakład po 2 tygodniach. Na moją niekorzyść. Niestety trudna sprawa dowodowa bo zakład był grany na live i dostęp do informacji na temat tego zdarzenia właściwie był niemożliwy. Mimo, że mocno walczyłem to niestety nie udało mi się. Suma była znaczna...
Tutaj masz łatwą sprawę dowodową. Dołączasz linki do livescorów i powinno być ok.
Powodzenia
Pozdr.
Vader

lupe 0

lupe

Użytkownik
miałem jakiś czas temu podobna sytuację, tyle ze z żuzlem. Zakład był na ilość punktów, oczywiscie ta ilość została uzyskana (co sprawdzałem na kilku stronach) jednak bwin rozliczyl zakłada jako przegrany. Napisałem kilka maili do supportu i jedyne co dostałem to odpowiedz ze z powodu duzej liczby maili prosza o cierpliwosc. Nic wiecej. Od tamtej pory omijam szerokim łukiem bwin&#39;a. Jedyne co maja dobre to live.

Do góry Bottom