>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z butami

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
Hmm nie wiem czy sie nadaje do ot ale mam nadzieje ze mi nie skasuja ????
Otoz mam maly problem z butami.
W sierpniu tego roku kupilem se nowe buciki puma model ducati testastretta nie powiem kosztowaly mnie dosc sporo.
No i dzis wychodze sobie z psem patrze a tu cos bialego mam na bucie chce to wyrzucic bo myslalem ze jakis paproch a ku mojemu zdziwineiu ukazal m isie kawalek skarpetki.
Na czubku prawego buta zrobilo sie rozeciecie w poprzek mniej wiecej dlugosci 1cm.
Zamieszczam fotke niestety slabej jakosci bo tylko morke mam pod reka.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b2bba7d7a7ec47a6.html
(te biale co widac to ta dziurka)
Zauwazlyme przy okazji ze na 2gim bucie zaczyna sie przecierac dokladnie w tym samym miejscu.
I teraz mam pytanko czy sa wogole jakies szanse ze przyjma mi reklamacje?? Nie gralem nigdy w tych butach w zadne pilki itp po prostu normalne chodzenie po miescie i jazda samochodem i tyle a tu nagle takie cos. Troche mnie to zdziwilo szczegolnie ze buty maja 4 miesiace i raczej na razie nie planowalem zakupu nowych...
Moglo to powstac od paznokci czy cos? nie wiem moze mam za ostro albo cos no sam nie wiem...

Prosze o pomoc

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Samemu z nimi nie wygrasz, idź do rzecznika praw konsumenta, on Ci poradzi jak napisać podanie na gwarancje. Już nie raz mi nie przyjmowali butów głupimi wytłumaczeniami.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Obawiam że możesz mieć problem ze zwróceniem tych butów, ponieważ to wygląda na przecięcie a nie uszkodzenie buta np w miejscach typowych jak np szew. Musisz iść do sklepu i sięzapytać ale myśle że może być problem

G 46

gosiam

Użytkownik
Reklamacje zawsze Ci przyjma bo sprzedawcy nie sa od rozpatrywania reklamacji. Reklamacja idzie do rzeczoznawcy i on decyduje co z tym dalej. Moze Ci zwrocic pieniadze, czesc pieniadzy, dać nowe buty albo zostawic Cie z tymi rozwalonymi.

Do góry Bottom