>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z Bonusem 100%

S 6

sir.

Użytkownik
Witajcie, mam problem z bonusem na bet365.
100% Bonus Startowy.
Wpłaciłem 100 i aktywowałem bonus, aktualnie na koncie mam 200. Teraz moje pytanie, muszę grać teraz każdy kupon za 200, aby obrócić bonus? Jest jakieś minimum itd.?
Inaczej sobie, to wyobrażałem, a teraz nieco się pogubiłem i nie rozumiem.
Z tym, że kurs ma być powyżej 1,50, to dotyczy każdego zdarzenia na kuponie, czy AKO.
Nie gniewajcie się, ale zadaję pytanie tutaj jako kompletnie zagubiony człowiek, który dopiero zaczyna przygodę z netowymi bukami. Support na bet365 to jakieś boty, które wklejają tylko regulamin i nic nie chcą wyjaśnić, więc zwracam się do was.
Pozdrawiam.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Musisz zagrać za 600pln a czy będziesz grał po 1pln czy po 200pln to Twoja sprawa.Jedno ze zdarzeń na kuponie musi mieć kurs minimum 1,5 o ile będziesz grał kupony ako.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Nic nie możesz wypłacić, dopóki nie obrócisz tych 600zł (jak napisał Josef39 bo ja sam nie pamiętam ilokrotny to miał być obrót).
Obrót to znaczy, że w sumie musisz postawić 600 zł na zakłady (oczywiście o przynajmniej jednym zdarzeniu z kursem 1.5). Po postawieniu tych pieniędzy (o ile wcześniej ich nie wtopisz) możesz wypłacić wszystko co masz na koncie.
Obrót bonusem możesz sprawdzić w &quot;usługi&quot; (prawy górny róg ekranu)-&gt; &quot;użytkownicy&quot; i bodajże potem wejdź w oferty i tam w którejś zakładce powinno być pole z podanym procentem bonusu, który już obróciłeś.
Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 6

sir.

Użytkownik
Czyli będąc totalnym noobem się wrypałem, że tak powiem. Dzięki Panowie za szybką pomoc. Chyba temat można zamknąć.
Pozdrawiam.

Do góry Bottom