>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z Bet365 - zmieniony kurs

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
frajerstwo!
no i zaczynam przykre przygody z &quot;wzorowym&quot; bukiem Bet365.

Witaj xxx

Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. GG3334129410F postawionym po kursie 2.30 na Poniżej 4.0 (Dogrywka - 1. połowa - Rzuty rożne Celta Vigo v Almeria). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.03.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

Pozdrawiamy,
Zespół Bet365

chat:

JA
OCZYWISCIE ZAKLAD WYGRANY
jak nieprawidłowym ? a jaki mial byc skoro w meczu bylo 16 rzutow roznych?

bet Czy cos w przekazywanej wiadomosci jest dla Pana niejsane.

bet Kurs byl zbyt wysoki w stosunku do prawdopodobnienstwa wystapienie zdarzenia.

JA tak dokladnie
a dla Pana nie ?

JA a jesli by byl zaklad przegrany ?

bet Z tego wzgledku zgodnie z naszymi zasadami zaklad zostal rozliczony po poprawnym kursie.

Ja jak to mozliwe skoro byl to zaklad trzydrogowy!!
1.03 ? :grin:

bet Wtedy kurs po jakim bylby rozliczony nie bylby intotny poniewaz zaklad bylby przegrany.

bet Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc?

JA aha czyli wtedy stawki by nie zwrocono tak? czyli nie dało sie wygrać z wami w tym przypadku dobrze rozumuje?...

z kazdym zakładem może być to samo więc co za sens taka gra??
Zeby to był kurs 20 to ok rozumiem. ale 2.3? w meczu w 90 minutach było 16 rożnych.
Nadmienie, że zakład trzydrogowy.!
Kur i gdzie tu teraz grać, jaki buk ma tak rozwinięty live?

cock 756

cock

Użytkownik
Heheh... To już wiesz dlaczego mówi się o nich bet3,65.
Ich sens bycia ogranicza się (przynajmniej dla mnie) do trzymania na koncie 20zł i oglądania transmisji. Bez logowania traktuję ich jako wzorowy Livescore.
Skrzynka puchnie od maili w stylu, hej zauważyliśmy, że nie grasz od jakiegoś czasu u nas, czy zapomniałeś hasła, oferujemy bonus itp.
Doświadczyłem kiedyś z ich strony podobnej zagrywki, ale dużo delikatniejszej 1,90 policzyli mi po meczu po kursie 1,30.
Gdzie grać? No masz problem jak bawisz się w rożne itp.

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
he ale 1.03??? to bylo przed rozpoczeciem dogrywki gdzie w 2 połowie było 10 czy 11 rożnych.
ale już nie ma sensu tam grać, bo z każdym zakładem mogą zrobić to samo! trafisz kurs np @12 policzą ci go jako 1.03 i co poradzisz? heh
ja na koncie zawsze 0.01 zostawiam to wystarcza go oglądania transmisji;)

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
W której minucie dogrywki zagrałeś ten zakład i ile wtedy było rożnych?
Przez 3 lata regularnej gry kilka razy też zmienili mi kurs. Ale tylko w przypadkach gdzie widziałem na live wyraźny błąd buka i zawyżony kurs. Nie ma co grać u nich takich błędów, bo i tak zmienią potem kursy :razz:
Ze dwa lata temu był mecz Cracovii i na wszystkie rynki mieli błędy typu:
1-3.00 x 10.00 2. 21.00. Nie pamiętam jaki był wynik ale tak pozmieniali kursy, że grając kilka zakładów wyszedłem jeszcze w plecy:grin:

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
przed gwizdkiem rozpoczynającym dogrywke!! w regulaminowym 16 roznych z czego chyba 10 w 2 połowie.
...ale to nie był błąd. chociaż oni tak twierdzą ????

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Dogrywka - 1. połowa - Rzuty rożne Celta Vigo v Almeria

Rozumiem, że zakład tylko na 15 minut dogrywki(1. połowa).
Wiesz jaka była linia na rożne w regulaminowych 90 minutach?
Rożnych w 90 minut był 16, czyli średnio 2,67 na 15 minut, a tutaj Ty zagrałeś under 4Ah rożnego na 15 minut dogrywki z kursem 2,30. Widać od razu, że pomyłka w kursie. Kurs 1,03 na to zdarzenie pewnie za niski, ale według mnie anulowanie/korekta kuponu jest całkiem normalną czynnością.

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
Dogrywka - 1. połowa - Rzuty rożne Celta Vigo v Almeria

Rozumiem, że zakład tylko na 15 minut dogrywki(1. połowa).
Wiesz jaka była linia na rożne w regulaminowych 90 minutach?
Rożnych w 90 minut był 16, czyli średnio 2,67 na 15 minut, a tutaj Ty zagrałeś under 4Ah rożnego na 15 minut dogrywki z kursem 2,30. Widać od razu, że pomyłka w kursie. Kurs 1,03 na to zdarzenie pewnie za niski, ale według mnie anulowanie/korekta kuponu jest całkiem normalną czynnością.
nie obserwowałem kursów przed meczem, zająłem sie tym spotkaniem od 2 połowy i zacząłem bawić się z rożnymi.
W 2 połowie spotkania padło 10 rzutów rożnych, 3.33 na 15 min. zakład trzydrogowy, więc zagrałem bo kurs zadowalający ale nie taki żeby mi zwrot robili! przepraszam po kursie 1.03 rozliczyli.

Do góry Bottom