niewieszkto
Użytkownik
frajerstwo!
no i zaczynam przykre przygody z "wzorowym" bukiem Bet365.
Witaj xxx
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. GG3334129410F postawionym po kursie 2.30 na Poniżej 4.0 (Dogrywka - 1. połowa - Rzuty rożne Celta Vigo v Almeria). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.03.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy,
Zespół Bet365
chat:
JA OCZYWISCIE ZAKLAD WYGRANY
jak nieprawidłowym ? a jaki mial byc skoro w meczu bylo 16 rzutow roznych?
bet Czy cos w przekazywanej wiadomosci jest dla Pana niejsane.
bet Kurs byl zbyt wysoki w stosunku do prawdopodobnienstwa wystapienie zdarzenia.
JA tak dokladnie
a dla Pana nie ?
JA a jesli by byl zaklad przegrany ?
bet Z tego wzgledku zgodnie z naszymi zasadami zaklad zostal rozliczony po poprawnym kursie.
Ja jak to mozliwe skoro byl to zaklad trzydrogowy!!
1.03 ? :grin:
bet Wtedy kurs po jakim bylby rozliczony nie bylby intotny poniewaz zaklad bylby przegrany.
bet Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc?
JA aha czyli wtedy stawki by nie zwrocono tak? czyli nie dało sie wygrać z wami w tym przypadku dobrze rozumuje?...
z kazdym zakładem może być to samo więc co za sens taka gra??
Zeby to był kurs 20 to ok rozumiem. ale 2.3? w meczu w 90 minutach było 16 rożnych.
Nadmienie, że zakład trzydrogowy.!
Kur i gdzie tu teraz grać, jaki buk ma tak rozwinięty live?
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. GG3334129410F postawionym po kursie 2.30 na Poniżej 4.0 (Dogrywka - 1. połowa - Rzuty rożne Celta Vigo v Almeria). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.03.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy,
Zespół Bet365
chat:
JA OCZYWISCIE ZAKLAD WYGRANY
jak nieprawidłowym ? a jaki mial byc skoro w meczu bylo 16 rzutow roznych?
bet Czy cos w przekazywanej wiadomosci jest dla Pana niejsane.
bet Kurs byl zbyt wysoki w stosunku do prawdopodobnienstwa wystapienie zdarzenia.
JA tak dokladnie
a dla Pana nie ?
JA a jesli by byl zaklad przegrany ?
bet Z tego wzgledku zgodnie z naszymi zasadami zaklad zostal rozliczony po poprawnym kursie.
Ja jak to mozliwe skoro byl to zaklad trzydrogowy!!
1.03 ? :grin:
bet Wtedy kurs po jakim bylby rozliczony nie bylby intotny poniewaz zaklad bylby przegrany.
bet Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc?
JA aha czyli wtedy stawki by nie zwrocono tak? czyli nie dało sie wygrać z wami w tym przypadku dobrze rozumuje?...
z kazdym zakładem może być to samo więc co za sens taka gra??
Zeby to był kurs 20 to ok rozumiem. ale 2.3? w meczu w 90 minutach było 16 rożnych.
Nadmienie, że zakład trzydrogowy.!
Kur i gdzie tu teraz grać, jaki buk ma tak rozwinięty live?