>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Problem z aparatem

hamas 0

hamas

Użytkownik
Witam. Mam taki maly problem z moim aparatem cyfrowym jest to model Samsung S85. A co sie jest z nim nie tak? otoz aparat nie byl uzywany ok miesiaca po czym gsy chcialem go znowu uruchomic obiektyw wysunal sie do polowy aparat zaczal brzeczec i sie wylaczyl. Obiektyw sie nie schowal jest tak do polowy wysuniety. Zdjecia na karcie mozna bezproblemu ogladac. Zna sie ktos moze na tym i potrafi mi pomoc??

PZDR H.

P 0

pechowiec

Użytkownik
ja też ...
Ja mam dokładnie taki sam problem , tyle że z modelem Samsung NV15 obiektyw wysunął się do połowy i nic. Zdjęcia ,jak chcę robić to też wychodzą niewyraźnie:/ Ktoś pomoże ? ;&gt;

hamas 0

hamas

Użytkownik
Ja znalazlem rozwiazanie ???? po prostu pociagnij na sile obiektyw do gory, u mnie to poskutkowalo...ahhh te radzieckie moetody :p

K 358

koeman66

Użytkownik
jakby mial ktos problemy z Canonami to wiedzcie, ze kiedys wyszla im seria aparatow z uszkodzonymi matrycami (zdjecia sie robi ale wychodzi same czarne tlo no i na wyswietlaczu czarno jak w d..e u murzyna), ja sam gdybym nie dowiedzial sie o tym na necie, to pewnie aparat zostalby wyje..y na smieci......
aparat taki mozna wyslac do Warszawy, a ci go za darmoche naprawia

Do góry Bottom