M 0 matiz12 Użytkownik Luty 6, 2007 #1 zostalo mi 10zł na moneybookers i nie wiem do jakiego buka moge je wplacic np. Bwin ma minimum 40zł inne czasami maja po 80zł. A GDZIE MOZNA MINIMUM 10zł LUB MNIEJ !!!!!!! ???? ???? ???? ???? ???? z gory dzieki za pomoc :spokodfhgfh: :spokodfhgfh:
zostalo mi 10zł na moneybookers i nie wiem do jakiego buka moge je wplacic np. Bwin ma minimum 40zł inne czasami maja po 80zł. A GDZIE MOZNA MINIMUM 10zł LUB MNIEJ !!!!!!! ???? ???? ???? ???? ???? z gory dzieki za pomoc :spokodfhgfh: :spokodfhgfh:
12,8K ted Forum VIP Luty 6, 2007 #3 Ostatnio cos w BAH nie dziala ta wplata przez MB,przynajmniej u mnie. Probowalem wplacic kase z MB do BAH przez strone bet-at-home i nic :/
Ostatnio cos w BAH nie dziala ta wplata przez MB,przynajmniej u mnie. Probowalem wplacic kase z MB do BAH przez strone bet-at-home i nic :/
9 damianek632 Użytkownik Luty 6, 2007 #4 Ostatnio cos w Bet-at-home nie dziala ta wplata przez MB Kliknij aby rozwinąć... zeby wplacic kase do bah to trzeba minimum 10zł! tez mialem takie cos jak ty... nie moglem wplacic ???? a napisalem do supportu i mi powiedzieli ze kwota minimalna to 10 zł ????
Ostatnio cos w Bet-at-home nie dziala ta wplata przez MB Kliknij aby rozwinąć... zeby wplacic kase do bah to trzeba minimum 10zł! tez mialem takie cos jak ty... nie moglem wplacic ???? a napisalem do supportu i mi powiedzieli ze kwota minimalna to 10 zł ????
91 fcbialas Forum VIP Luty 7, 2007 #7 dokładnie jak pamietam to jest to 7.95zł w gb ale moze to sie zmieniło
110 szymonbee Użytkownik Luty 7, 2007 #9 dokładnie jak pamietam to jest to 7.95zł w GB ale moze to sie zmieniło Kliknij aby rozwinąć... no dokladnie 7.70zl :] wiedzialem ze cos z hakiem ale tak zaokraglilem ????
dokładnie jak pamietam to jest to 7.95zł w GB ale moze to sie zmieniło Kliknij aby rozwinąć... no dokladnie 7.70zl :] wiedzialem ze cos z hakiem ale tak zaokraglilem ????