>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem wypłata

rell 44

rell

Użytkownik
Panowie mam pytanie gdyż BAH robi problem z wypłatą wczoraj kupiłem Ukash wpłaciłem do Baha by tylko obrócić po 1,01 i wypłacić na skrill gdyż chciałem wpłacić sobie z skrill na bet365 i dziś napisali że chcą skan dowodu wysłałem a teraz e-mail od nich
Aby proces weryfikacji mógł zostać zakończony prosimy o wyjaśnienie gdzie dokonał Pan zakupu wszystkich bonów Ukash, a także prosimy o przesłanie rachunków, abyśmy mogli potwierdzić ich kupno.
Ukash kupiłem po przez Allegro i to znajomego więc co mam im wysłać, nie 1 raz takie coś robię na bahu i nie było problemów a teraz problemy.
Co w tej sytuacji zrobić?

Otrzymane punkty reputacji: +4
rell 44

rell

Użytkownik
No ok rozumiem , napisałem im że kupiłem go na allegro ale jak mam im udowodnić iż nie jest kradziony kod ukash kupił mi szwagier 4x za 100zł te kody....

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Podobne problemy doxxbet robił kazali wysyłać skany kuponów psc którymi depozyty były robione nawet kilka lat temu. Na kuponach ukash i paysafecard pisze że kupon jest potwierdzeniem płatności więc zawsze dopóki nie wypłacę całości kasy z ukash psc na skrill nie wyrzucam kuponów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rell 44

rell

Użytkownik
A czy ważne jest dla nich kto te bony kupował czy tylko iż zostały one kupione?

Panowie jeszcze takie pytanie: Czy w razie wo gdy mnie zapytają czemu chciałem zrobić także postawiłem zakład po kursie 1,01 i wpłacając Ukash wypłacić od razu na Skrill, czy moge im napisac prawdę iż chciałem obrócić i wypłacić na skrill gdyż głównie tam mam konto a w innych bukach można tylko jak się wpłaca za pomocą Ukash można na konto czy to jest niezgodne z regulaminem?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
A czy ważne jest dla nich kto te bony kupował czy tylko iż zostały one kupione?

Panowie jeszcze takie pytanie: Czy w razie wo gdy mnie zapytają czemu chciałem zrobić także postawiłem zakład po kursie 1,01 i wpłacając Ukash wypłacić od razu na Skrill, czy moge im napisac prawdę iż chciałem obrócić i wypłacić na skrill gdyż głównie tam mam konto a w innych bukach można tylko jak się wpłaca za pomocą Ukash można na konto czy to jest niezgodne z regulaminem?
Nie powinni ci robić problemów z wypłatą, wiele razy wpłacałem ukash albo psc i wypłacałem na skrill. Nie pisz do nich że zamierzałeś wpłacałeś po to aby zagrać po kursie 1.01 po to aby od razu na skrill wypłacić. Postawiłeś za całość wpłaconych środków masz prawo wypłacić. We większości buków tak jest że po wpłacie psc albo ukash można tylko na konto bankowe wypłacać ale bah jest bardzo liberalny skoro chodzi o wypłaty.

Do góry Bottom