>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem weryfikacji

kamyqq 7

kamyqq

Użytkownik
Witam,

Po krótce, wpłaciłem kiedyś jakąś drobną kwotę rzędu + - 100zl na konto gracza z karty mojej mamy. Mam teraz problem z wypłatą większej kwoty. Panowie czy ktoś z was miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać? Ręce opadają jeśli okaże się, że faktycznie konto jest juz zablokowane z mojej głupiej niewiedzy. Jeżeli ktoś z was jest w stanie pomóc bardzo proszę o kontakt..

A 861

amigo007

Użytkownik
A jaki to bukmacher? Rzeczywiście ciężka sprawa, i twoja głupota. Jak płacisz kartą, to bukmacher czarno na białym widzi dane wpłacającego. A byłeś wtedy pełnoletni? Może im to jakoś wytłumaczysz, ale jednak wpłata z nieswojej karty mało gdzie jest dozwolona. Niestety bukmacher ma teraz podstawę nie wypłacić wygranej.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Ciężka sprawa. Myślę, że warto spróbować wpłacić kasę skrillem, zrobić spory obrót i spróbować zlecić wypłatę na skrilla.
Dla porównania - gram na becie na koncie kumpla bo swoje mam zlimitowane i raz przez pomyłkę wplacilem kasę swoim skrillem a nie kumpla. Dostał maila, ze naruszenie regulaminu itd. ale dorzucilem kasę z jego skrilla, obrocilem i normalnie idą wypłaty - łącznie chyba 4 wypłaty na 5.500 w ostatnich 4 miesiącach i jest luzik.

A 861

amigo007

Użytkownik
Ale jak nie zatwierdzili wypłaty, to pewnie można anulować. Można próbować z ponownym depozytem ze swojego konta, a bukmacherowi wytłumaczyć że nie wiedziało się że nie można wpłacać z czyjejś karty. Zresztą nazwisko na karcie to samo, to moooże &quot;przymkną na to oko&quot;. Ale to wszystko gdybanie, i zależy od bukmachera.

kamyqq 7

kamyqq

Użytkownik
edit.
Może regulamin uległ zmianie, albo po prostu bah ma inną politykę, ale po potwierdzeniu tożsamości osoby do której należała karta bez problemu otrzymałem przelew, pozdrawiam

kamyqq 7

kamyqq

Użytkownik
Ta, konto było na mnie. Spanikowałem trochę, bo wszędzie pisali, że wpłata z obcego rachunku jest jednoznaczna z blokiem/usunięciem konta.

Do góry Bottom