>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem w expekt - błąd strony podczas obstawiania

misiu 193

misiu

Użytkownik
Podepne się troche pod ten temat. Dzisiaj obstawiłem mecz Belgia-Katar over 2,5 w ok. 25 min. meczu. Wyskoczył mi error,czyli zakład nie został zawarty,po chwili(kursy nie zniknęły!) obstawiłem drugi raz również za tą samą stawkę-40zł. ku mojemu zdziwieniu z konta ubyło mi 80zł. Niezwłocznie po ok.5 min. napisałem,że zaliczyli mi dwa razy ten sam zakład. Oto co mi odpisali
&quot;Szanowny Kliencie, przykro nam ale nie mozemy anulowac takiego zakladu. Gdyby ten mecz nie byl w trakcie , wtedy moglibysmy podjac decyzje.
Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca.&quot;
No to ja się pytam po co są zakłady live,jeżeli w razie pomyłki nie można nic z nimi zrobić ?!? Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi,czy jakby zakład(y) okazały się wygrane napisali mi to samo. Póki co &quot;walczę&quot; z polskim supportem,ale widząc z wcześniejszych wpisów to chyba nie ma sensu i trzeba pisać do centrali..

G 30

gareth

Użytkownik
W takich sytuacjach zawsze warto się wylogować i zalogować ponownie i wtedy stawiać
W takich sytuacjach warto się wylogować i zalogować ale tym razem na betfair :jezora:

Tak poważniej: miałem dokładnie taką sama sytuację kiedyś kiedyś na betway i niestety nic nie wskórałem. Od tamtego czasu gram na betfair stąd moja rada powyżej.

W 0

wrotek

Użytkownik
Ten Chojnacki z supportu polskiego to jest świnia jakich mało i nie zna się w ogóle na swoim regulaminie .Kilka miesięcy temu to napisał mi ,że podał sprawę do Sądu na mnie , że mam niby z jednego IP więcej konto ...co było nieprawdą i co wyjasnił anglojęzyczny support. I nawet przeprosin od świni nie otrzymałem -tylko stwierdził ,że to niedopatrzenie &quot;małe&quot;.Na Expekt Polscy supporci to typowe chamstwo.

Kto ma jakiekolwiek pretensje do polskiego supportu to mozna pisac do angielsikego supportu ze skargą na Nich tak zrobiłem i sprawa ma byc przekazna do menagera i oni podejma odpowiednie kroki...czym więcej skarg tym lepiej.

R 0

rozniebywa

Użytkownik
@Misiu

Pewnie nie odswierzyles strony.
W expekcie czesto takie bledy wyskakuja, zaklad raz zostaje zawarty, raz nie.
Za kazdym razem trzeba odswierzyc, albo sie ponownie zalogowac.

V 256

vernix

Użytkownik
@Misiu

Pewnie nie odswierzyles strony.
W expekcie czesto takie bledy wyskakuja, zaklad raz zostaje zawarty, raz nie.
Za kazdym razem trzeba odswierzyc, albo sie ponownie zalogowac.
Wystarczy spojrzeć na ich stronę, wygląda jakby była stworzona na początku lat &#39;90. Każdy porządny bukmacher zrobiłby przynajmniej lifting strony, a oni ciągle w tej samej szacie graficznej trwają. Już samo to powinno zastanowić nowych potencjalnych użytkowników czy warto się tam rejestrować.
A odnosząc się do postu Misia, to mnie zdarzają się identyczne problemy (sporadycznie rzecz jasna ???? ) w SportingBet, ale tam żeby ściągnęło 2 razy z konta... Takie rzeczy tylko w Expekt ????

dzikugda 3

dzikugda

Użytkownik
mnie stronka expektu leczy, obstawiam jakis mecz wyskakuje blad, po chwili patrze ze jednak wystawilem kupon, stronka sie wiesza, zamula wk****a mnie to, ze musze co chwile sie logac z niej, tym bardziej ze ja gram na live caly czas

Do góry Bottom