Witam jest to mój pierwszy post mam takie pytanie obstawiłem wczoraj kupon za 30 zeta do wygrania coś >300
wszystkie siadly ale mecz Atlantis-Grifk nie odbył się i co ja mam teraz zrobić? pomorze ktos?
Witam jest to mój pierwszy post mam takie pytanie obstawiłem wczoraj kupon za 30 zeta do wygrania coś >300
wszystkie siadly ale mecz Atlantis-Grifk nie odbył się i co ja mam teraz zrobić? pomorze ktos?
1. Pomorze to taka kraina geograficzna w Polsce ????
2. Jeżeli mecz się nie odbył to są trzy opcje: bukmacher traktuje to spotkanie po kursie 1,00 i w taki sposób rozlicza kupon lub cały postawiony kupon jest zwracany po kursie 1,00. Możliwe jest też rozwiązanie, że bukmacher poczeka na rozegranie nieodbytego meczu. Przy czym bardziej prawdopodobna jets opcja pierwsza.
Zależy u jakiego bukmachera grałeś, to jest uzależnione od firmy jak będzie to liczyła. Ten mecz został przełożony. Jeśli nie odbędzie się w ciągu 2 dni to kupon będzie wygrany ale pomniejszony o kurs tego meczu. Za ten mecz bedziesz miał kurs 1.00 Tak jakby go wcale nie było. Czyli swoją wygraną z kuponu jaką masz podziel przez kurs tego meczu i to bedzie Twoja wygrana.
Pod warunkiem, że ten mecz nie odbędzie się w ciągu 2 dni. Jeśli zagrają dziś lub jutro to będzie normalnie liczony.
Pozdrawiam,
Vader