>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem , hazard

S 0

smaku12

Użytkownik
Od kilku lat pogrywam w pokera i w zakłady. Nie mam długów i problemów finansowych. Jednak ciągle myślę o grze, strategii, rozdaniach.
Spacer (myślę o kartach), sen (koszmary , karty). Jestem z nową dziewczyną (mam uczucie że w tym czasie mógłbym grać zamiast spędzać z nią czas)

Mam problemy z zakochaniem się ... czy jest to możliwe że emocje które doświadczam podczas gry są tak intensywne że cała reszta świata nie ma się co z nimi równać ? Karty wygrywają nawet z uczuciem zakochania ?
Załamałem się sam sobą że na propozycję wspólnego wyjazdu na weekend ja wolałem grać w karty....

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
Cześć S smaku12

dzięki za podzielenie się rozterkami na temat hazardu - dla wielu to próg nie do przeskoczenia, szacunek dla Ciebie za samoświadomość.

jeżeli napisałeś tego posta, oraz z jego treści rozumiem, że sam odczuwasz pewien "dyskomfort" na temat hazardu i jest to niepokojące.

na forum został już utworzony specjalny temat https://forum.bukmacherskie.com/threads/odpowiedzialna-gra.171793/

polecam Ci zadzwonić na jeden z wymienionych numerów telefonu - to w sumie nic nie kosztuje, a tam pracują osoby z o wiele większą wiedzą czy kwalifikacjami które po prostu rzetelnie Ci doradzą.

jest bardzo cienka granica pomiędzy hobby, czymś co kochasz a uzależnieniem dlatego tak trudno jest to ocenić nie znając wszystkich informacji, których też nie powinieneś ujawniać tutaj publicznie, od tego są kompetentne osoby pracujące w organizacjach wymienionych w temacie powyżej.

powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +1647
Do góry Bottom