>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

problem betsafe

R 0

rattbull

Użytkownik
witam
Na wstepie zaczne ze jestem mało obeznana w bukmacherce.
Założylam konto na betsafe i nigdy nie wpłacałam pieniedzy. Wczoraj przyszedl email że daja darmowe 3 spiny na mega fortune... Wiec zalogowalam się zakręciłam i wygrałam 10 euro... Po kilkudziesięciu minutach obracania grania na różnych automatach wrzutowych udało się trafić kilka gier bonusowych i wygralam po obrocie 514 zł.... Wiec zadowolona zleciłam wyplatę i co się okazuje rano konto zablokowane a betsafe uważa że nadużywałam bonusu... Ze moje ip bylo wykorzystywane już i wogole... Czy ktoś mial podobną sytuację z tą firmą i czy da się coś zdziałać ? Czemu tak po prostu blokują konto skoro raz pierwszy w życiu u nich coś chcialam wyplacić bo udało się wygrać z darmowych spinow? ;/ Da rade jakoś otrzymać tą wypłatę?? JAkieś rady ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
1. Czy ktoś z Twojej rodziny grał? Jeśli tak - mże byc problem.
2. Jaki masz internet? Jeśli sieć osiedlową to też może być powodem kłopotów.
3. Jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to póki co męcz support. Najpierw polski a potem angielski. Jeśli i to nie pomoże... będzie trzeba sprawdzić jaka organizacja kontroluje Betsafe i ich nią postraszyć.

Masz 18 lat i udowodniłaś im swoją tożsamość za pomocą dowodu osobistego?

R 0

rattbull

Użytkownik
1. nikt z mojej rodziny nie gral
2. mam ip stale przypisane tylko do mojego mieszkania
3. support nie odpisuje zarowno na live jak i na pocztę stwierdzili ze koncza ze mna dyskusje
4. mam ukonczone 18 lat, potwierdzac nawet nie chcieli stwierdzili ze jest to niepotrzebne

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Norma to bandyci , tam nie pograsz ;) Mi konto wywali całkiem. Do grania są inne buki a nie to badziewie...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Na samym naszym forum bukmacherskim poza Twoim kontem jest jeszcze 8 userów z takim samym IP... Masz sieć osiedlową więc nie masz się czego dziwić, że posądzają Ciebie wyłudzanie... Pewnie sąsiedzi też grają w Betsafe - skoro nawet na FB mają tyle kont.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
1. nikt z mojej rodziny nie gral
3. support nie odpisuje zarowno na live jak i na pocztę stwierdzili ze koncza ze mna dyskusje
4. mam ukonczone 18 lat, potwierdzac nawet nie chcieli stwierdzili ze jest to niepotrzebne
Jeśli sprawa wygląda tak jak mówisz - próbuj kontaktować się z angielskim supportem.
Możesz przy okazji ponarzekać na złe traktowanie klienta.
Betsafe jest nadzorowany przez LGA:
http://www.lga.org.mt/lga/home.aspx
Możesz ich postraszyć, że kierujesz tam całą sprawę. Jeśli to nie przyniesie skutku - napisz do tego organu nadzorującego i opisz dokładnie całą sytuację

Co do IP - co to znaczy stale przypisane do mieszkania? Absolutnie nie jestem w tej dziedzinie specjalistą ale IP stałe najcześciej oznacza bycie użytkownikiem większej sieci (np. osiedlowej) w której inni użytkownicy mają taki sam numer.

V 256

vernix

Użytkownik
Betsafe to pomyłka totalna. Nigdy bym tam kasy nie wpłacił. Co do samej sprawy to pisz do angielskiego supportu, bo polski jest niekompetentny (podobnie &quot;pracują&quot; jak swego czasu PL support w Expekt).

Co do IP - co to znaczy stale przypisane do mieszkania? Absolutnie nie jestem w tej dziedzinie specjalistą ale IP stałe najcześciej oznacza bycie użytkownikiem większej sieci (np. osiedlowej) w której inni użytkownicy mają taki sam numer.
IP przypisane do danego abonenta/mieszkania oferują np. TP, Netia, UPC, Vectra (głównie ogólnopolskie firmy). W sieci osiedlowej jest tak, że u kogoś stoi sobie router, który dla wszystkich komputerów w tej sieci przydziela inne wewnętrzne IP i jest oknem na Internet. Jeżeli wysyłamy jakieś dane w świat, wychodząc poza tą sieć to wysyłamy je z IP tego routera.

Do góry Bottom