>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pro Evolution Soccer 6

sutek 79

sutek

Forum VIP
Witam. Pytam się kto gra w grę o tytule podanym w teamcie czy są jacyś PESomaniacy ? ???? jesli tak wpiszcie się. Kto posiada taką grę na swoim komputerze. Mam kilka spraw jeśli ktoś gra i ma taką grę u siebie niech się wpisze w tym temacie ????
pozdrawiam
sutek

ted 12,8K

ted

Forum VIP
damian moim zdaniem pes 2008 jest nieco gorszy od poprzednika, jednak narazie w niego gram zeby mi sie 6 potem nie znudzila ????

gorek88 0

gorek88

Użytkownik
Witam, pierwszy post ????
ja z początku jak sie przesiadłem na 2008 nie byłem zadowolony ale teraz juz na pewno nie wrócę do wcześniejszego PES-a. Ogólnie więcej fajnych zwodów, niby szczegóły, sędziowie boczni no i kibice wszystko dopracowane gra duzo bardziej realistyczna od 06 nie mówiąc już o fifie :jezora:
brakuje mi tylko &quot;reki&quot; i za symulacje faulu za dużo żółtych ????

hildunio 0

hildunio

Użytkownik
to sie szybko obudziliscie bo symulowac mozna bylo chyba już w ISS pro 4 (dla nie wiedzacych tak ta gra sie wczesniej nazywala, badz Winning Eleven - japonska nazwa) tylko moze z ta symulacja fauli byla przerwa ?
a co do spolszenia do pes 6 - to je mialem (kiedys dawno temu ;]) ale polskiej ligi nie - a i powiem ze fajniej sie gra z komentarzem Kołtonia i Borka niz szpakowskiego

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
Ja wole komentarze Szpakowskiego, w komentarzach Koltonia i Borka nie ma zadnego realizmu, mowia tak jak by komentowali bierki- a nie jedna z najbardziej zywiolowych dyscyplin swiata ????

mroku 104

mroku

Użytkownik
Jesli masz standardowe ustawienia klawiszy to zmiana zawodnika, szybki bieg i LT naraz, raz udalo mi sie wywalczyc karny, reszta same :zoltakartka:

makaveli23 857,3K

makaveli23

Typer Miesiaca
Odnosne Pro 2008 mam pewnien problem pokazuje mi sie cos takiego jak wlaczam gre &gt; microsoft visual c++ runtime library mial ktoś taki problem ??????? Dzieki za opd jak ktos wie...

Do góry Bottom