>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pro evolution soccer 10

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Posiadam... gra jest pierwszej klasy.
Myślę nad kupnem oryginału tylko chce mieć pewność że tryb MULTIPLAYER działa dość płynnie i jest poprawiony.

Wiecie cos na temat trybu ONLINE bo gralem w poprzednie czesci i ten tryb nie byl zbyt dobrze dopracowany ze wzgledu na LAGI podczas gry ?

Pozdro

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
Posiadam... gra jest pierwszej klasy.
Myślę nad kupnem oryginału tylko chce mieć pewność że tryb MULTIPLAYER działa dość płynnie i jest poprawiony.

Wiecie cos na temat trybu ONLINE bo gralem w poprzednie czesci i ten tryb nie byl zbyt dobrze dopracowany ze wzgledu na LAGI podczas gry ?

Pozdro
może masz zbyt wolne łącze żeby grać ONLINE

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
może masz zbyt wolne łącze żeby grać ONLINE

Gralem w 08 i 09 ... łącze mam bardzo dobre... Pingi w grach są ponizej 5 nawet bo moja firma internetowa dlugo pracowala nad tym aby gra w internecie chodzila plynnie bez duzych pingow.

Poczekam jeszcze do poniedzialku i podejme decyzje w sprawie kupna.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ta 2010 słaba, czekam na jakąś łatke do tego, na komputerze nie da grac sie z &#39;pierwszej&#39; gdyz kazda komenda spotyka sie z 2-3sec opoznieniem, chyba ze na PS jest inaczej

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
ta 2010 słaba, czekam na jakąś łatke do tego, na komputerze nie da grac sie z &#39;pierwszej&#39; gdyz kazda komenda spotyka sie z 2-3sec opoznieniem, chyba ze na PS jest inaczej

Z demo jest podobnie, słyszałem, że mieli to poprawić, ale jak tego nie zrobili to trochę lipa.Nic, ale będę od jutro kołował i zobaczymy.

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
U mnie jest takm, że jak gram na FULL rozdzielczosci to jest tak , że gra chodzi wolniej...wydaje sie bardziej realistyczna..

Jak daje rozczielczosc jedna mniej to juz normalnie fajnie chodzi i swobodnie mozna robic szybkie akcje..

Ciekawa sprawa ????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Grałem na XBoxie dla mie powiem tak grafika mega dobra, ale nie podoba mi się że zawodnik przyjmie piłke wypuszcza ją na dlugi dystans, czesto jak gralem z kumplem to caly czas wslizg wslizg i kopanina chyba ze to kwestia przyzwyczajenia dla mnie bardzo różnie się od młodszych braci

anarky 0

anarky

Użytkownik
Ja juz mam ???? ... grałem na PC.... Fajnie się gra tylko, że jest taka kwestia że gracze muszą grać takim systemem... Procesory AMD vs AMD... INTEL vs INTEL bo inaczej cie wyrzuci podczas gry...

mam nadzieje, że zrobią patcha na to. ????

vdv 66

vdv

Użytkownik
Panowie wiecie może jak wgrać do PES&#39;10 komentarz? Co podmienić, gdzie wkleić itp...? ;)
Szukałem na necie, ale nic nie znalazłem.
Pozdro ;)

Do góry Bottom