>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prośba o radę - wypłacać czy jeszcze sobie pograć?

Q 49

quru

Użytkownik
Witam. Chciałbym prosić o radę w sprawie tego czy mam jeszcze sobie pograć u bukmachera, czy sobie w tym miesiącu odpuścić.
Tak, jestem uzależniony od hazardu. Może i mam jakieś tam sposoby gry, ale przez ostatniej 12 miesięcy przegrałem w sumie ponad 8k zł. Teraz ustaliłem sobie, że będę grał za 100 euro miesięcznie. W najgorszym przypadku przegram dużo, ale i tak mniej niż przez ostatni rok. Ostatnio wpłaciłem do bukmachera 100 euro. Mój plan to granie progresją za 100 euro, więc w przypadku przegrania na ostatnim poziomie mam to co zyskałem z wcześniejszych progresji. Plan zakładał wygrywanie 20 euro dziennie, czyli na każdą przegraną progresje musiało przypaść 5 wygranych. Wszystko fajnie pięknie, niestety drugiego dnia za szybko chciałem te 20 euro wygrać i ostatecznie zagrałem 2 progresje na raz, przyszła czarna seria i przegrałem w sumie 130 euro. Wcześniejszy plan zakładał, że jak wszystko przegram to robię sobie miesiąc przerwy. Jest to bardzo ważne, bo już w przeszłości miałem taką sytuację, że po przegranej szybko chciałem się odegrać i przegrywałem więcej.
Dziś dostałem od bukmachera bonus 5 euro. Mało, ale przyjąłem i postanowiłem zaryzykować (nie mam nic do stracenia). Wczoraj trafiłem na czarną serie, a dziś na złotą i już z 5 zrobiło się 100. W tym miesiącu miałem kilka dużych wydatków i muszę liczyć każdy grosz. Chciałem wybrać się na zawody 2-dniowe, jednak na komunikacje publiczną nie mam co liczyć, zostaje własny samochód i 1 nocleg. W sumie przydałoby się z 300-400zł, a więc właśnie te 100 euro. Kiedy wczoraj wszystko przegrałem postanowiłem, że odpuszczę sobie wyjazd na zawody, jednak teraz pojawiła się szansa, że jednak pojadę.
Mam w związku z tym pytanie. Co byście mi polecili: Wypłacić 100 euro, nie grać do końca miesiąca i jechać na zawody, czy może pograć jeszcze trochę i jak dojdę do 200 euro wypłacić 100, a za pozostałe 100 dalej grać (tylko tu zawsze jest ryzyko straty całej 100).

Q 49

quru

Użytkownik
Tak, piszę na serio.

Ustaliłem sobie, żeby zmienić podejście do zakładów bukmacherskich. Nie wygrać za wszelką cenę, tylko jeśli się nie uda to sobie na miesiąc odpuścić.

Mieszkasz i pracujesz w Polsce?
Jakie to ma znaczenie?

Jak na razie wypłaciłem sobie 11,80 euro, żeby nie stracić na przewalutowaniu, teraz sobie te 11,80 euro jeszcze spróbuje wygrać i wtedy będę kombinował.

yetz 18

yetz

Użytkownik
Poproś support o zamknięcie konta na jakis czas i sprobuj sobie znaleźć jakieś inne zajęcie. Cokolwiek innego.

Q 49

quru

Użytkownik
Dlaczego mam zamykać konto? To jest tak samo jak nakładanie limitów maksymalnej wpłaty. Moje pieniądze, więc ja będę decydował jak nimi zarządzać. W dzisiejszej sytuacji dużo ryzykowałem. Udało się pomnożyć bonus. Wypłaciłem 11,80 (kiedyś jak wypłacałem 10 euro więcej niż wcześniej wpłaciłem to zyskiwałem ok. 20zł zależy od zmiany kursu euro). Chciałem te 11,80 szybko odzyskać. Nie udało się raz, nie udało się drugi, dalej już było ciężko, anulowałem wypłatę 11,80 i chciałem to pomnożyć 3-krotnie, też się nie udało. Koniec grania w tym miesiącu.
W międzyczasie postawiłem 1 euro na wygraną Polski z Ukrainą (5.25) i 1 euro na 1:0 dla Polski (11.00), ale to już jest mało prawdopodobne by weszło.

K 1

krasnalts

Użytkownik
Dlaczego mam zamykać konto?
Może dlatego, iż sam stwierdziłeś, że jesteś uzależniony i do tego stratny na bukmacherce? Niestety, jeżeli nie możesz wytrzymać bez gry to to z pewnością odbija się na twoich typach (widać to chociażby po grze na Polaków i na dokładny wynik do tego)
Moje pieniądze, więc ja będę decydował jak nimi zarządzać.
Jeżeli masz takie podejście do tematu to po co zakładasz temat &quot;Prośba o radę - wypłacać czy jeszcze sobie pograć?&quot;? Przecież to twoje pieniądze, więc sam decyduj jak nimi zarządzać.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
&quot; Koniec grania w tym miesiącu. &quot; to zamknij w końcu konto i i daj spokój z tymi postami.
Prosisz o rady co robić ze swoją kasą i myślisz że to jest interesujące?
Żalisz się dzieciaku czy co?

K 0

kacperek126

Użytkownik
Dziś dostałem od bukmachera bonus 5 euro. Mało, ale przyjąłem i postanowiłem zaryzykować (nie mam nic do stracenia).
Masz dużo do stracenia i nie chodzi tylko o pieniądze. Uzależnienie od hazardu to choroba i w dodatku śmiertelna. Jeśli faktycznie jesteś uzależniony to wejdź na forum hazardzisći i tam szukaj wskazówek jak z tego wyjść.

sarev22 9

sarev22

Użytkownik
Pamietaj ze najwazniejsza jest cierpliwosc, ja czasem nawet po pare h siedze i szukam i jak nic nie znajde to nie stawiam na sile. Musisz sie tego nauczyc a na pewno bedzie lepiej. Gwarantuje.

Q 49

quru

Użytkownik
Pytanie było czy jeszcze sobie pograć w tym miesiącu, a nie czy zrezygnować z bukmacherki, bo jestem uzależniony.
Mój problem pojawia się wtedy gdy ustalam sobie np. wygrać 20 euro dziennie, podczas gdy na jednej progresji wygrywam od 2 euro (w przypadku trafienia na 1. poziomie) później zamiast trzymając się planu chcę szybko wygrać, tworzę kilka progresji, a na to nie wystarcza środków. Także zgadzam się, że najważniejsza jest cierpliwość i nic na siłę.
Kiedyś ustaliłem sobie, że w zakłady bukmacherskie inwestuje 250zł miesięcznie. Gdybym trzymał się planu to w najgorszym przypadku straciłbym o jakieś 4k mniej niż straciłem. Niestety gdy przegrałem 250 zaraz na początku miesiąca to nie czekałem dłużej i dalej wpłacałem. Dziś jestem trochę &quot;przyciśnięty&quot; ze względu na duże wydatki w tym miesiącu i przestałem grać, a 2-dniowe zawody i tak bym się nie wybrał, bo w tym czasie coś innego mi wypadło. Jednak generalnie ustaliłem sobie, że będę grał za 100 euro miesięcznie (bez względu na to czy kurs euro wynosi 4.00 czy 5.00) i traktuję to jako zabawę, jak nie wyjdzie, przegram 100 euro to robię przerwę do końca miesiąca. Może niektórzy powiedzą, że te ponad 400zł to dużo, ale nie pije, nie palę, więc nie wydaję pieniędzy tak jak Ci co palą/piją.

Do góry Bottom